AKADEMI-WEEKEND: LOKALOPGØR MOD NORDSJÆLLAND

Fredag var der topbrag mod Helsingør for De Kongeblås førstehold, men Lyngby-talenterne har også været i aktion. For U19 og U17 i Drenge Ligaerne var modstanderen FC Nordsjælland på udebane, og her var der godt med modstand til De Kongeblå.

U19 lagde ud med et nederlag på 3-0, hvor et effektivt Nordsjælland-mandskab var skarpe på deres chancer. Cifrene var en realitet allerede til halvleg, men efter pausen leverede Lyngby markant bedre, og Nordsjælland blev holdt fra målchancer.

U17-drengene var en del af en særdeles målrig kamp, hvor Nordsjælland desværre også løb med alle tre point. Efter en hård start med mange Nordsjælland-scoringer fik De Kongeblå gæster arbejdet sig mere ind i opgøret. Kampen endte dog 7-2 til de nordsjællandske værter.

U14-holdet spillede lørdag sidste kamp i efterårssæsonen, og det blev til en 2-1-sejr over HB Køge. En speciel stærk anden halvleg afgjorde kampen, og U14-mandskabet slutter turneringen på en flot andenplads kun et enkelt point efter Brøndby på førstepladsen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy