AKADEMI-WEEKEND: LOKALOPGØR MOD NORDSJÆLLAND

Fredag var der topbrag mod Helsingør for De Kongeblås førstehold, men Lyngby-talenterne har også været i aktion. For U19 og U17 i Drenge Ligaerne var modstanderen FC Nordsjælland på udebane, og her var der godt med modstand til De Kongeblå.

U19 lagde ud med et nederlag på 3-0, hvor et effektivt Nordsjælland-mandskab var skarpe på deres chancer. Cifrene var en realitet allerede til halvleg, men efter pausen leverede Lyngby markant bedre, og Nordsjælland blev holdt fra målchancer.

U17-drengene var en del af en særdeles målrig kamp, hvor Nordsjælland desværre også løb med alle tre point. Efter en hård start med mange Nordsjælland-scoringer fik De Kongeblå gæster arbejdet sig mere ind i opgøret. Kampen endte dog 7-2 til de nordsjællandske værter.

U14-holdet spillede lørdag sidste kamp i efterårssæsonen, og det blev til en 2-1-sejr over HB Køge. En speciel stærk anden halvleg afgjorde kampen, og U14-mandskabet slutter turneringen på en flot andenplads kun et enkelt point efter Brøndby på førstepladsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products