TRUP OG OPTAKT: TOPBRAG MOD HELSINGØR

Så er det i aften, det går løs på Lyngby Stadion, når NordicBet Ligaens to tophold krydser klinger. Helsingør er gæster hos De Kongeblå i et brag af en topkamp, som du stadig kan nå at sikre dig billet til.

Rækkens nummer et og to støder sammen på Lyngby Stadion i aften klokken 19. I klubbernes første møde tidligere på sæsonen endte det med en hæsblæsende 3-3-kamp. Der er altså lagt op til et vaskeægte topbrag for De Kongeblå.

”Vi har en rigtig god stemning omkring hele holdet lige nu. Spillerne arbejder hårdt, og sammen med trænerstaben har vi skabt et godt miljø. Vi har leveret godt i sæsonen indtil videre, men vi bliver kun bedre, hvis vi fortsætter vores arbejde hver eneste dag,” siger cheftræner Freyr Alexandersson.

’Vores sidste opgør mod Helsingør var utrolig hektisk og åben, men jeg tror på en mere taktisk kamp denne gang. Der er mange dygtige individualister, og det bliver en spændende kamp, hvor vi sammen med Lyngby-fansene forhåbentlig får en fremragende fredag aften,” slutter han.

Husk, der er masser af aktiviteter i forbindelse med topbraget. Der er blandt andet stor oktoberfest før og efter kampen. Læs mere om programmet her

Truppen:
31 Frederik Ibsen
41 Mads Kikkenborg
4 Svenn Crone
5 Kristian Riis
6 Andreas Bjelland
8 Petur Knudsen
9 Lasse Fosgaard
10 Rasmus Thellufsen
11 Magnus Kaastrup
17 Adam Sørensen
19 Sanders Ngabo
20 Kasper Jørgensen
21 Sævar Magnússon
22 Magnus Westergaard
23 Pascal Gregor
26 Frederik Gytkjær
30 Marcel Rømer
97 Rezan Corlu

Du kan nå at sikre din plads til kampen i aften. KØB DIN BILLET HER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products