Freyr: Taktisk kamp uden de store chancer

Cheftræner Freyr Alexandersson så en taktisk topkamp mellem to hold, der havde læst på hinandens styrker. Derfor blev det en kamp uden de helt store chancer, men hvor der til gengæld var stærke defensive præstationer. Se hele interviewet her.

Freyr Alexandersson præsenteres af Ensure.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Sævar Magnùsson på tavlen i EM-playoff

Henover weekenden spillede Sævar Magnùsson og det islandske U21-landshold deres første playoff-kamp om at komme til EM. Vores islandske angriber hjalp dem godt på vej med en scoring til 1-0, men desværre løb gæsterne fra Tjekkiet med sejren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products