NY PARTNER: BLAZE AUDIO HØRER NU TIL 💙📻🔊

Inden der gür topopgør og Oktoberfest i den pü Lyngby Stadion, kan vi lige nü at glÌde os over, at Blaze Audio er blevet ny samarbejdspartner.

CEO hos Blaze Audio Gustaf Høskuldsson fortÌller:
“Vi er meget begejstrede over at vĂŚre en del af Lyngby Boldklubs rejse og ønsker alle spillerne, hele administrationen og fansene alt de bedste i denne og de kommende sĂŚsoner. Teamet i Blaze Audio deler klubbens kampĂĽnd, og det er en af grundene til, at dette partnerskab føles som et rigtigt godt match,” siger han og fortsĂŚtter:
“Pascal A/S leverer løsninger til verdens professionelle højttalerindustri. Pascal blev grundlagt i 2006 og er blevet verdens førende udbyder af lydforstĂŚrkerelektronik til pro AV branchen. Blaze Audio er Pascals kommercielle audio brand. Blaze – The Power Behind Great Sound, er nu ogsĂĽ stolte over at vĂŚre med til at vĂŚre  “The Power Behind Lyngby Boldklub”.”

Mød Blaze her: blaze-audio.com

Velkommen i Lyngby Boldklub-familien.

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products