NY PARTNER: BLAZE AUDIO HØRER NU TIL đŸ’™đŸ“»đŸ”Š

Inden der gÄr topopgÞr og Oktoberfest i den pÄ Lyngby Stadion, kan vi lige nÄ at glÊde os over, at Blaze Audio er blevet ny samarbejdspartner.

CEO hos Blaze Audio Gustaf HĂžskuldsson fortĂŠller:
“Vi er meget begejstrede over at vĂŠre en del af Lyngby Boldklubs rejse og Ăžnsker alle spillerne, hele administrationen og fansene alt de bedste i denne og de kommende sĂŠsoner. Teamet i Blaze Audio deler klubbens kampĂ„nd, og det er en af grundene til, at dette partnerskab fĂžles som et rigtigt godt match,” siger han og fortsĂŠtter:
“Pascal A/S leverer lĂžsninger til verdens professionelle hĂžjttalerindustri. Pascal blev grundlagt i 2006 og er blevet verdens fĂžrende udbyder af lydforstĂŠrkerelektronik til pro AV branchen. Blaze Audio er Pascals kommercielle audio brand. Blaze – The Power Behind Great Sound, er nu ogsĂ„ stolte over at vĂŠre med til at vĂŠre  “The Power Behind Lyngby Boldklub”.”

MĂžd Blaze her: blaze-audio.com

Velkommen i Lyngby Boldklub-familien.

#SammenforLyngby

LĂŠs mere fra #LYNGBYBK

FĂ„ mere forretning med

LB MorgennetvĂŠrk

Et aktivt netvĂŠrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŠrdien ved at vĂŠre partner i Lyngby Boldklub?

SĂ„ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products