LYNGBY ÅBNEDE eSUPERLIGAEN MED ET BRAG

Denne sæsons udgave af eSuperligaen er blevet skudt i gang, og det har budt på to runder for De Kongeblås FIFA-mandskab. Folmer og Juul skulle sammen med coach Haller forsøge at overkomme modstanderne i de to første runder – det var Brøndby IF og AC Horsens.

Tirsdag aften blev De Kongeblå testet fra start, da sæsonens første modstander var Brøndby. Folmer og Juul og leverede dog to fremragende kampe og vandt begge med 1-0. En samlet sejr på 2-0 over de blå-gule var altså en realitet.

Onsdag aften var modstanderen AC Horsens i anden runde, og her sejrede Lyngby-holdet stensikkert med samlet 6-0. Folmer vandt sin kamp 2-0, mens Juul lukkede med sin 4-0-sejr. Lyngby topper derfor tabellen efter de to første runder af eSuperligaen.

På lørdag har du mulighed for at møde Folmer og coach Haller på Lille Torv i Lyngby Storcenter mellem klokken 12 og 15. Her kan du spille FIFA 22 og få tips og tricks af de dygtige kongeblå FIFA-spillere. Det er gratis, og alt du skal gøre er at møde op på Lille Torv i Lyngby Storcenter.

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products