LYNGBY ÅBNEDE eSUPERLIGAEN MED ET BRAG

Denne sæsons udgave af eSuperligaen er blevet skudt i gang, og det har budt på to runder for De Kongeblås FIFA-mandskab. Folmer og Juul skulle sammen med coach Haller forsøge at overkomme modstanderne i de to første runder – det var Brøndby IF og AC Horsens.

Tirsdag aften blev De Kongeblå testet fra start, da sæsonens første modstander var Brøndby. Folmer og Juul og leverede dog to fremragende kampe og vandt begge med 1-0. En samlet sejr på 2-0 over de blå-gule var altså en realitet.

Onsdag aften var modstanderen AC Horsens i anden runde, og her sejrede Lyngby-holdet stensikkert med samlet 6-0. Folmer vandt sin kamp 2-0, mens Juul lukkede med sin 4-0-sejr. Lyngby topper derfor tabellen efter de to første runder af eSuperligaen.

På lørdag har du mulighed for at møde Folmer og coach Haller på Lille Torv i Lyngby Storcenter mellem klokken 12 og 15. Her kan du spille FIFA 22 og få tips og tricks af de dygtige kongeblå FIFA-spillere. Det er gratis, og alt du skal gøre er at møde op på Lille Torv i Lyngby Storcenter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy