AKADEMI-WEEKEND: FLOTTE SEJRE OVER SILKEBORG

Lørdag eftermiddag sikrede De Kongeblås førstehold sig en vigtig udesejr på 1-0 i Horsens, men Lyngbys unge talenter har ligeledes været i aktion henover weekenden.

Der var besøg af Silkeborg for både U17 og U19 i Drenge Ligaerne. U19 lagde først for med en stærk sejr på 3-1. Efter en pausestilling på 1-1 leverede U19-mandskabet en flot anden halvleg, hvor Lyngbyerne var totalt dominerende. Efter 9 runder er U19-holdet placeret på en flot 3. plads.

U17 slog også de jyske gæster på imponerende vis. Med 3-0 sikrede talenterne sig de tre point, og præstationen var, specielt i de første 45 minutter, på højt niveau. U17-træner Azad Corlu mener meget vel at første halvleg, var drengenes bedste halvleg på bolden i denne sæson. De Kongeblås U17-drenge ligger på en stærk 4. plads i Drenge Ligaen.

Lyngbys U11-drenge var desuden til stævne på B93’s anlæg. Turneringen, under navnet Voetbaloa Cup, blev en stor succes, og drengene sikrede sig i sidste ende guldmedaljerne. I finalen slog Lyngby et Hvidovre-hold, der i deres semifinale havde slået Brøndby med 5-1. Finalen endte med en stærk 4-1-sejr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products