Kaastrup: Støtten siger meget om klubben

Matchvinder Magnus Kaastrup havde en god dag i Horsens, hvor Lyngby havde valgt en lidt anerledes gameplan – det kostede pladsen i startopstillingen, men til gengæld kunne Kaastrup så komme ind med friske ben og afgøre kampen med et flot indhop og det afgørende mål. Kaastrup sendte efter kampen dog de største roser videre til den fantastiske støtte fra lægterne, der ifølge Kaastrup siger meget om Lyngby Boldklub som klub. Se hele interviewet her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Sævar Magnùsson på tavlen i EM-playoff

Henover weekenden spillede Sævar Magnùsson og det islandske U21-landshold deres første playoff-kamp om at komme til EM. Vores islandske angriber hjalp dem godt på vej med en scoring til 1-0, men desværre løb gæsterne fra Tjekkiet med sejren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products