Kaastrup: Støtten siger meget om klubben

Matchvinder Magnus Kaastrup havde en god dag i Horsens, hvor Lyngby havde valgt en lidt anerledes gameplan – det kostede pladsen i startopstillingen, men til gengæld kunne Kaastrup så komme ind med friske ben og afgøre kampen med et flot indhop og det afgørende mål. Kaastrup sendte efter kampen dog de største roser videre til den fantastiske støtte fra lægterne, der ifølge Kaastrup siger meget om Lyngby Boldklub som klub. Se hele interviewet her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy