NY PARTNER: EASIS SØRGER FOR SUNDERE SNACKS 💙🍫

Lyngby Boldklub kunne til sĂŚsonstart prĂŚsentere en lang rĂŚkke lĂŚkre nye produkter i boderne pĂĽ stadion, der bĂĽde er med mindre fedt og uden sukker. De sundere godter kommer fra EASIS.

”Hos EASIS vil vi gerne støtte op omkring sport og den aktive livsstil. Et samarbejde med Lyngby Boldklub passer godt i tråd med vores mission om et sundere Danmark, hvor kost og bevægelse er i fokus,” siger Line Krogh Ellesgaard, COO hos EASIS og fortsætter:
“Lyngbyspillerne er isĂŚr glade for vores bars og chips, som giver dem mulighed for at nyde den gode smag og de hyggelige stunder uden at gĂĽ pĂĽ kompromis med deres livsstil. Det, hĂĽber vi, kan vĂŚre en inspiration for mange andre.”

I flere af boderne pĂĽ stadion kan du fĂĽ fingre i de sundere alternativer, nĂĽr du gĂŚster Lyngby Stadion eller se hele sortimentet her: www.easis.dk

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products