PETUR: ”A-LANDSHOLDET ER FANTASTISK FOR MIG”

I sommer kom offensivspilleren Petur Knudsen til Lyngby fra Færøerne, og skiftet til Danmark har været en stor omvæltning. Fra at have boet i den lille by Runavík hele sit liv er tilværelsen nu i København.

”Danmark er noget helt andet end Færøerne. I København er der rigtig mange mennesker, men og er godt at prøve noget nyt. På Færøerne er der ingen trafik, og det er virkelig noget andet her. Jeg savner naturen og menneskene deroppe, men jeg er rigtig glad for skiftet,” siger Petur Knudsen.

Lyngbys nummer 8 er en del af det færøske fodboldlandshold, og Petur har blandt andet spillet mod Danmark og Skotland i den nuværende VM-kvalifikation – noget helt specielt for angriberen.

”Det er fantastisk at være med for landsholdet og repræsentere sit land. Følelsen er helt speciel, når man står og skal løbe ind på banen. Til hjemmekampene er der 5000 tilskuere, og det svarer til 10 procent af befolkningen, som er på stadion. Fodbold-passionen er voldsom,” slutter han.

Læs meget mere om Petur i det kommende Lyngby-magasin, der lander i uge 46 senere på året. Det sker i samarbejde med Det Grønne Område.

Peturs præsenteres af Frikkes Tagdækning ApS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products