SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Vinsmagningen vil finde sted i Carl Ras-Loungen på Lyngby Stadion med udsigt over den kongeblå hjemmebane. Prisen lyder på 150 kroner, men som sæsonkortholder eller samarbejdspartner i Lyngby Boldklub er der 50 kroners rabat at hente ved at bruge fremsendte rabatkode.

Lyngby Boldklub sørger for gratis parkering ved stadion i forbindelse med arrangementet. Mere information samt tilmelding findes på følgende link: lbklive.dk/vinsmagning

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy