SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Vinsmagningen vil finde sted i Carl Ras-Loungen på Lyngby Stadion med udsigt over den kongeblå hjemmebane. Prisen lyder på 150 kroner, men som sæsonkortholder eller samarbejdspartner i Lyngby Boldklub er der 50 kroners rabat at hente ved at bruge fremsendte rabatkode.

Lyngby Boldklub sørger for gratis parkering ved stadion i forbindelse med arrangementet. Mere information samt tilmelding findes på følgende link: lbklive.dk/vinsmagning

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products