VEJLE VAR MODSTANDEREN I AKADEMI-WEEKENDEN

Weekenden bød på kampe mod Vejle for De Kongeblås U17- og U19-mandskaber. Denne runde af Drenge Ligaerne blev afviklet på Lyngbys samarbejdsefterskole Sportsefterskolen Sjælsølund.

I dejlige omgivelser og på en fin bane med tribune var der altså lørdag eftermiddag akademi-bold på menuen på SES efterskole.

U17-mandskabet tabte med 1-0 til de jyske gæster. Efter en mindre god første halvleg, kom U17-drengene markant bedre ud til anden halvleg og dominerede stort med og uden bold. Der blev skabt en række store chancer, men målet udeblev.

U19-holdet mødte ligeledes Vejle, og her blev det til en flot sejr på 5-1. Med en særdeles moden præstation sejrede De Kongeblå talenter altså stort – Lyngbys Endrit Kamilji scorede desuden hattrick.

De Kongeblås U12, U13- og U14-hold var i weekenden til Spar Nord Cup i Esbjerg. U12 nåede til kvartfinalen, hvor de senere vindere af stævnet SønderjyskE var modstanderen. U13 nåede også kvartfinalen, hvor Brøndby var modstanderen. I placeringskampene endte de to hold på en 5. og 6. plads.

U14-drengene endte med at kunne løfte pokalen, da de sikrede sig sejren i turneringen. I slutspillet slog U14 blandt andre AaB og Brøndby, for i sidste ende at kunne kalde sig vindere.