FORLÆNGELSE: HOUSEKEEPING.DK GØR RENT BORD 🧼🧹

“Vi henvender os til alle dem, der savner en nærværende samarbejdspartner til rengøring,” siger Casper Sørensen fra Housekeeping.dk, og han uddyber derefter:
“Vi er en seriøs og selvtænkende samarbejdspartner, der lytter til kundernes behov, og med os er det slut med dårligt udført rengøring.”

At forlænge med Lyngby Boldklub var ikke svært.
“Vi føler, vi bliver spurgt, når der er opgaver i klubben og i netværket, hvilket betyder rigtigt meget for mig,” siger han og slutter:
“Det er vigtigt for os både at være synlige på stadion og vise vores opbakning, samt i LB MorgenNetværket blandt de mange andre engagerede partnere.”

Housekeeping tilpasser unikt alle løsninger til kunden, uanset om det er privat eller erhverv, og udfører derudover en række forskellige opgaver, som er listet herunder.

Grib fat i Casper eller mød ham i LB MorgenNetværket.
Næste gang er den 3. november kl. 7.00 på Scandic Hotel Eremitage.

Mød Housekeeping.dk her.

▬▬▬▬▬▬

Kvalitets rengøring privat
Kvalitets rengøring erhverv