ADAM SØRENSEN: VI SKAL STARTE SOM VI SLUTTEDE

Adam Sørensen var først og fremmest irriteret over, at De Kongeblå søndag måtte nøjes med 1-1 mod Hobro. Den hurtige back roser Lyngbys afslutning, og vil fortsætte det gode spil fra 2. halvleg mod Horsens, og lære af den dårlige 1. halvleg. Se hele interviewet her.

Adam Sørensen præsenteres af ‘Det Bitre Hjørne’

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products