TRUP OG OPTAKT: ”VI KOMMER MED SELVTILLID”

Der har været landsholdspause på menuen, men NordicBet Ligaen er nu atter tilbage. Det betyder en spændende hjemmekamp mod Hobro IK for De Kongeblås vedkommende. Der er kampstart klokken 14 søndag eftermiddag på Lyngby Stadion.

Lyngby har leveret stærkt de sidste par runder, mens gæsterne fra det jyske i sidste kamp vandt hele 5-0 over Fremad Amager. Der venter altså et vigtigt opgør om vitale point i Lyngbys topstrid. Landsholdspausen er altså ovre, og De Kongeblå er blevet brugt konstruktivt.

”Vi har brugt pausen godt. Vi havde muligheden for at give spillerne en fri-weekend, som var vigtig. Vi har sammen reflekteret over vores sæsonstart og forberedt os godt på Hobro,” siger cheftræner Freyr Alexandersson.

”Hobro kommer med stor selvtillid efter en 5-0-sejr og uafgjort mod Helsingør. Men vi kommer også ind med selvtilliden i top. Vi ser frem til at spille på hjemmebane, og efterlade alt vi har på banen, så vi sammen med fansene kan være stolte af præstationen på banen,” slutter han.

Truppen:

31 Frederik Ibsen
41 Mads Kikkenborg
4 Svenn Crone
5 Kristian Riis
6 Andreas Bjelland
8 Petur Knudsen
9 Lasse Fosgaard
10 Rasmus Thellufsen
11 Magnus Kaastrup
17 Adam Sørensen
19 Sanders Ngabo
20 Kasper Jørgensen
21 Sævar Magnússon
23 Pascal Gregor
26 Frederik Gytkjær
30 Marcel Rømer
43 Abdul Halik-Hudu
97 Rezan Corlu

Køb din billet til opgøret her: lbklive.dk/lbk-hik

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy