U15 SEJREDE FLOT I AALBORG

Landskampspausen er fortsat i gang, og for U17- og U19-Ligaen har der også være pause i weekenden. Årgangene derunder har dog været i aktion, hvor weekenden blandt andet bød på en lang udebanetur til det nordjyske.

Lørdag eftermiddag var U15-drengene taget den lange vej til Aalborg for at møde AaB. Det blev til en stærk 5-2-sejr til De Kongeblå, efter stillingen var 2-2 til halvleg. De tre scoringer i anden halvleg blev alle sat ind af Kasper Kastrup, der dermed kunne lave et vaskeægte hattrick.

Facit for U15-holdet er dermed en fornem 4. plads i rækken efter de første syv runder af U15 Drenge Ligaen.

U12-mandskabet var også i aktion samme lørdag, da de gæstede Brøndby. Det blev til et snævert nederlag på 2-1 mod et rigtig stærkt Brøndby-hold, som Lyngby tidligere har tabt større mod. Præstationen var dog rigtig positiv, og De Kongeblå talenter spillede altså mere eller mindre lige op med de blå-gule.

U17- og U19-turneringerne har altså ikke afviklet kampe i den forgangne weekend, da der er landsholdskampe på tapetet. Hele tre kongeblå talenter er med i den stærke U19-trup. Casper ‘Dani’ Winther, Gustav Mortensen og Lucas Hey er alle med, og de har indtil nu vundet over Nordirland og Kasakhstan.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy