U15 SEJREDE FLOT I AALBORG

Landskampspausen er fortsat i gang, og for U17- og U19-Ligaen har der også være pause i weekenden. Årgangene derunder har dog været i aktion, hvor weekenden blandt andet bød på en lang udebanetur til det nordjyske.

Lørdag eftermiddag var U15-drengene taget den lange vej til Aalborg for at møde AaB. Det blev til en stærk 5-2-sejr til De Kongeblå, efter stillingen var 2-2 til halvleg. De tre scoringer i anden halvleg blev alle sat ind af Kasper Kastrup, der dermed kunne lave et vaskeægte hattrick.

Facit for U15-holdet er dermed en fornem 4. plads i rækken efter de første syv runder af U15 Drenge Ligaen.

U12-mandskabet var også i aktion samme lørdag, da de gæstede Brøndby. Det blev til et snævert nederlag på 2-1 mod et rigtig stærkt Brøndby-hold, som Lyngby tidligere har tabt større mod. Præstationen var dog rigtig positiv, og De Kongeblå talenter spillede altså mere eller mindre lige op med de blå-gule.

U17- og U19-turneringerne har altså ikke afviklet kampe i den forgangne weekend, da der er landsholdskampe på tapetet. Hele tre kongeblå talenter er med i den stærke U19-trup. Casper ‘Dani’ Winther, Gustav Mortensen og Lucas Hey er alle med, og de har indtil nu vundet over Nordirland og Kasakhstan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products