NY PARTNER: DAHL ADVOKATPARTNERSELSKAB SPILLER MED

DAHL Advokatpartnerselskab er ny samarbejdspartner i Lyngby Boldklub med advokat og partner Frederik Bruhn som omdrejningspunkt i det voksende erhvervsnetværk omkring klubben. DAHL er et af landets største advokatfirmaer målrettet erhvervslivet. Firmaet har blandt andet et særligt fokus på at rådgive aktører inden for sport- og entertainment, herunder særligt fodboldjura og e-sport.

“Vi glæder os til at blive en del af netværket i og omkring Lyngby Boldklub. Samtidig er det naturligvis et stort plus, at vores medarbejdere og andre samarbejdspartnere nu får mulighed for at komme ud at se verdens bedste fodboldhold,” lyder det fra Frederik Bruhn, der har været Lyngby-fan hele sit liv.

Mød Dahl på Dahllaw.dk

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products