NY PARTNER: DAHL ADVOKATPARTNERSELSKAB SPILLER MED

DAHL Advokatpartnerselskab er ny samarbejdspartner i Lyngby Boldklub med advokat og partner Frederik Bruhn som omdrejningspunkt i det voksende erhvervsnetværk omkring klubben. DAHL er et af landets største advokatfirmaer målrettet erhvervslivet. Firmaet har blandt andet et særligt fokus på at rådgive aktører inden for sport- og entertainment, herunder særligt fodboldjura og e-sport.

“Vi glæder os til at blive en del af netværket i og omkring Lyngby Boldklub. Samtidig er det naturligvis et stort plus, at vores medarbejdere og andre samarbejdspartnere nu får mulighed for at komme ud at se verdens bedste fodboldhold,” lyder det fra Frederik Bruhn, der har været Lyngby-fan hele sit liv.

Mød Dahl på Dahllaw.dk

#SammenforLyngby

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products