STATUS PÅ MAGNUS WESTERGAARD

I fredagens vigtige udesejr i Fredericia måtte Magnus Westergaard blive båret fra banen i anden halvleg. Midtbanedynamoen har pådraget sig en hjernerystelse, men trods omstændighederne har Magnus det godt.

Stille og roligt går det bedre for Magnus efter situationen i Fredericia-kampen, men klubben kommer til at tage det roligt med hensyn til at bringe Westergaard tilbage i aktion efter hjernerystelsen.

Magnus får det bedre, for hver dag der går, og han kommer til at møde ind igen og lave en række øvelser. Det er dog for tidligt endnu at sige præcist, hvornår midtbanemanden igen er tilbage med holdet på grønsværen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products