NY PARTNER: ASERVE STØTTER OP 💙🙌

I sommer blev Aserve partner i Lyngby Boldklub og startede leverancerne af forskellige former for produkter til sundhedsstaben og spillerne.

Søren Jørgensen fra Aserve, Scandinavia A/S, Sport Medical Products fortÌller:
“Et samarbejde med Lyngby Boldklub betyder, at vi kan opleve fodbold, forretning og fornøjelse gĂĽ op i en højere enhed samtidig med, at vi fĂĽr adgang til et meget attraktivt netvĂŚrk og mulighed for at invitere samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere til unikke oplevelser,” siger han og fortsĂŚtter:
“Lyngbys netvĂŚrk har plads til alle virksomheder – store som smĂĽ, og er et af omrĂĽdets største erhvervsnetvĂŚrk, og det glĂŚder vi os til at blive en aktiv del af,” slutter han.

Mød Aserve her:  a-serve.dk

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter