NY PARTNER: ASERVE ST√ėTTER OP ūüíôūüôĆ

I sommer blev Aserve partner i Lyngby Boldklub og startede leverancerne af forskellige former for produkter til sundhedsstaben og spillerne.

S√łren J√łrgensen fra Aserve, Scandinavia A/S, Sport Medical Products fort√¶ller:
“Et samarbejde med Lyngby Boldklub betyder, at vi kan opleve fodbold, forretning og forn√łjelse g√• op i en h√łjere enhed samtidig med, at vi f√•r adgang til et meget attraktivt netv√¶rk og mulighed for at invitere samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere til unikke oplevelser,” siger han og forts√¶tter:
“Lyngbys netv√¶rk har plads til alle virksomheder – store som sm√•, og er et af omr√•dets st√łrste erhvervsnetv√¶rk, og det gl√¶der vi os til at blive en aktiv del af,” slutter han.

M√łd Aserve her:¬†¬†a-serve.dk

#SammenforLyngby

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier