FORLÆNGELSE: MULTILINE STÅR SAMMEN MED LYNGBY 💙🧼🧽

Multiline A/S har i sommer forlænget aftalen med Lyngby Boldklub, og det er ikke mindst fællesskabsfølelsen i og omkring klubben, der tiltaler Anders Biehl, Account Manager hos Multiline.
“Vi tror på det skib, der er sat i søen i Lyngby, og vi tror på, at der er en rigtig god fremtid for klubben. Det sidste år har været turbulent, men jeg føler, vi står sammen. Alle for Lyngby,” smiler han og fortsætter:
“Vi har tidligere arbejdet sammen med direktør Andreas Byder, og jeg synes, der er et rigtigt godt netværk omkring klubben, som vi med et partnerskab er rigtigt godt forankret i,” slutter han.

Multiline går tilbage til 1977 og er en virksomhed med 220 medarbejdere, som leverer non-food-forbrugsvarer til private og offentlige virksomheder ud fra hovedkontoret i Sorø. Vi er en bæredygtig virksomhed og har solidt fokus på det for vores omgivelser.

Mød Multiline her: multiline.dk

#SammenforLyngby

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Kend din roomie – afsnit 1

Sammen med Rudolf Freelance & Consulting har vi sat nogle af spillerne i stævne til en lille videokonkurrence. Reglerne er simple – de skal være enige om svaret for at få point!

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier