FØRSTEHOLDSSPILLERE SOM AKADEMI-TRÆNER

Som en del af træningen hos klubbens akademihold er førsteholdsspillerne Lasse Fosgaard, Adam Sørensen og Sanders Ngabo en gang i mellem med på træningsbanen for De Kongeblå talenter som træner.

I går mandag var Sanders Ngabo med hos U15-holdet, hvor midtbanetalentet var med til at træne akademiholdet, og det skabte stor glæde begge veje. Faktisk er det noget, der sker regelmæssigt på tværs af klubbens akademi. Her bidrager spillerne til akademiets træninger, og det giver noget værdifuldt:

”Sanders, Adam og Fosgaard har sagt, at de gerne vil give noget tilbage til klubben. Akademi-holdene nyder, at der er lidt ekstra opmærksomhed til træningerne, og det giver noget rigtig godt begge veje,” siger daglig leder for U13-U17 og analytiker Lukas Babalola.

Udover Sanders’ træning hos U15, træner Adam Sørensen i ny og næ U12-holdet, mens Lasse Fosgaard tilknyttes U17-mandskabet i klubben.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products