TRE KONGEBLÅ ER UDTAGET TIL U19 LANDSHOLDET

Det er blevet tid til endnu en landsholdspause, og NordicBet Ligaen sættes midlertidigt i bero, til fordel fordel for det eneste hold vi allesammen holder med. Det er som altid spændende at følge med i hvem, der bliver udtaget til de respektive hold, og på U19-landsholdet ser vi igen en flot kongeblå repræsentation. Det er i denne omgang Casper ‘Dani’ Winther, Gustav Mortensen og Lucas Hey, som skifter den kongeblå trøje ud med den rød/hvide.

U19-landsholdet drager til Tjekkiet i perioden d. 4.-12. oktober for at forsøge at kvalificere Danmark til EM, hvor de skal spille tre kampe. Kampprogrammet for EM-kvalifikationen ser indtil videre således ud, for det danske U19-landshold:

Onsdag d. 6/10: Danmark – Nordirland, Frydek-Mistek  (kl. 15:00)

Lørdag d. 9/10: Danmark – Kasakhstan, Ostrava (kl. 15:00)

Tirsdag d. 12/10: Tjekkiet – Danmark, Opava (kl. 15:00)

Vi ønsker held og lykke til alle, der skal ud og repræsentere de rød/hvide farver, men naturligvis især til vores tre Lyngby-talenter.

SE RESTEN AF U19-LANDSHOLDSTRUPPEN HER

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products