FORLÆNGELSE: “LIDT EKSTRA OPBAKNING TIL ET LOKALT TALENT” 💙🤩

Elma Instruments A/S – Danmark sĂĽ allerede i sidste sĂŚson det ĂĽbenlyse talent hos Casper “Dani” Winther og blev hans profilpartner. En opbakning, der naturligvis er fortsat ind i denne sĂŚson.

“En af de vigtigste ĂĽrsager til, at jeg personligt og min virksomhed Elma Instruments støtter stĂŚrkt op om Lyngby Boldklub, er det kontinuerlige fokus pĂĽ og udviklingen af unge talenter,” understreger direktør Lars Bendixen, der ogsĂĽ er formand for Friends of Lyngby, og fortsĂŚtter:
“Dani er et af klubbens største talenter, og sĂĽ er han lokal fra Virum, og det er helt naturligt for os at hive ham lidt ekstra opbakning. Vi glĂŚder os til at følge hans udvikling pĂĽ tĂŚt hold.”

Tak for det fortsatte engagement i Lyngby Boldklub.

Mød Elma Instruments pü www.elma.dk.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin