NY PARTNER: VENTION JOINER NETV√ÜRKET! ūüíôūüí®

Som gæst i LB MorgenNetværket mærkede Thomas Hansen fra Vention den gode energi, og det fik ham til at melde sig ind.
“Henrik J. Thomsen fra Redmark inviterede mig med som g√¶st, og han havde forinden fortalt mig lidt om netv√¶rket, og han fik helt ret i, at det er et meget aktivt netv√¶rk, hvor der er godt gang i forretningerne p√• kryds og tv√¶rs blandt deltagerne,” siger Thomas Hansen, der forts√¶tter:
“Jeg er s√• positiv over, at aktiviteten er s√• h√łj, som den er i gruppen efter den her sk√łre periode med Covid19,” fort√¶ller han og slutter:
“Jeg har som s√•dan intet forhold til fodbold, s√• det er udelukkende det kommercielle i netv√¶rket, jeg har vurderet p√•, s√• kudos til netv√¶rket.”

Thomas var med til at skabe den gode energi i morges, da AC Gruppen var samlet i Beierholm Klub Lounge til netv√¶rksm√łde.

M√łd ventilationsfirmaet Vention Aps her:¬†www.vention.dk
#SammenforLyngby

Nissan har netop f√•et et st√¶rk begr√¶nset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Pr√łv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din pr√łvetur – s√• f√•r du ogs√• 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.