NY PARTNER: VENTION JOINER NETVÆRKET! 💙💨

Som gĂŚst i LB MorgenNetvĂŚrket mĂŚrkede Thomas Hansen fra Vention den gode energi, og det fik ham til at melde sig ind.
“Henrik J. Thomsen fra Redmark inviterede mig med som gĂŚst, og han havde forinden fortalt mig lidt om netvĂŚrket, og han fik helt ret i, at det er et meget aktivt netvĂŚrk, hvor der er godt gang i forretningerne pĂĽ kryds og tvĂŚrs blandt deltagerne,” siger Thomas Hansen, der fortsĂŚtter:
“Jeg er sĂĽ positiv over, at aktiviteten er sĂĽ høj, som den er i gruppen efter den her skøre periode med Covid19,” fortĂŚller han og slutter:
“Jeg har som sĂĽdan intet forhold til fodbold, sĂĽ det er udelukkende det kommercielle i netvĂŚrket, jeg har vurderet pĂĽ, sĂĽ kudos til netvĂŚrket.”

Thomas var med til at skabe den gode energi i morges, da AC Gruppen var samlet i Beierholm Klub Lounge til netvÌrksmøde.

Mød ventilationsfirmaet Vention Aps her: www.vention.dk
#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vĂŚgs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores mĂĽlmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot prĂŚstation – sĂŚrligt i første halvleg.

LĂŚs mere Âť

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products