TRUP OG OPTAKT: ”EN FANTASTISK UDFORDRING”

I aften gælder det tredje runde af Sydbank Pokalen, når AaB gæster Lyngby Stadion klokken 18:30. Efter sejre over Østerbro IF og Tårnby FF i henholdvis første og anden runde er Superliga-holdet fra det nordjyske næste opgave for De Kongeblå.

Cheftræner Freyr Alexandersson skal med resten af sit hold forsøge at levere en kamp, der forhåbentlig kan sende Superliga-mandskabet ud af Sydbank Pokalen. I det store hele ser han dog frem til den store opgave:

”AaB har et godt momentum for tiden, og de har et hold, der kan udrette noget stort i denne sæson i Superligaen. Det bliver en fantastisk udfordring for os som hold at stå overfor et AaB-hold med den kvalitet og form, de viser,” siger Freyr.

”Denne gang møder vi et tophold i dansk fodbold, og det skal vi selvfølgelig have i baghovedet, når vi møder AaB. Presset er på dem, og vi skal for første gang i sæsonen håndtere at have underdog-rollen og det ikke være favoritter.”

Truppen:

1 Frederik Schram
41 Mads Kikkenborg
4 Svenn Crone
5 Kristian Riis
8 Petur Knudsen
10 Rasmus Thellufsen
11 Magnus Kaastrup
17 Adam Sørensen
19 Sanders Ngabo
20 Kasper Jørgensen
21 Sævar Magnússon
22 Magnus Westergaard
23 Pascal Gregor
26 Frederik Gytkjær
28 Thor Høholt
30 Marcel Rømer
43 Abdul-Halik Hudu
97 Rezan Corlu
33 Gustav Mortensen
35 Alexander Petræus

Du kan nå at sikre din plads på stadion til det spændende pokal-opgør kl. 18.30. KØB BILLET HER

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products