NY SAMARBEJDSPARTNER: FREDDY’S BAR 💙🍻

PĂĽ GasvĂŚrksvej inde ved Kødbyen i København ligger det lille hyggelige vĂŚrtshus Freddy’s bar. Ejeren Peter Larsen kommer oprindeligt fra Varde, og derfor slog han til, da det blev muligt at blive profilpartner for Mads Kikkenborg.

“Vi vil gerne støtte en lokal dreng, som ligesom os er rykket til storbyen, og derudover sĂĽ synes vi, at det er et rigtigt spĂŚndende projekt, Lyngby Boldklub har gang i,” siger Peter Larsen, der fortsĂŚtter:
“Vi har rettighederne til at vise klubbens kampe pĂĽ vores skĂŚrme i baren, og nĂĽr der scores, kan man se vores skilt pĂĽ stadion, sĂĽ det bliver noget, vi kan samles om. Jeg føler, at Lyngby er en klub, som alle egentligt meget godt kan lide, uanset hvem de ellers mĂĽtte holde med pĂĽ det danske fodboldlandkort,” siger han og slutter:
“Vi glĂŚder os til at dele en masse gode oplevelser med vores kunder – og hĂĽber, at de kongeblĂĽ fans vil stikke snuden ind forbi, nĂĽr de varmer op pĂĽ vores kanter.”

Mød Freddy’s bar pĂĽ GasvĂŚrksvej 28, KBH V eller freddysbar.dk.

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products