NY SAMARBEJDSPARTNER: FREDDY’S BAR 💙🍻

PĂĄ Gasværksvej inde ved Kødbyen i København ligger det lille hyggelige værtshus Freddy’s bar. Ejeren Peter Larsen kommer oprindeligt fra Varde, og derfor slog han til, da det blev muligt at blive profilpartner for Mads Kikkenborg.

“Vi vil gerne støtte en lokal dreng, som ligesom os er rykket til storbyen, og derudover sĂĄ synes vi, at det er et rigtigt spændende projekt, Lyngby Boldklub har gang i,” siger Peter Larsen, der fortsætter:
“Vi har rettighederne til at vise klubbens kampe pĂĄ vores skærme i baren, og nĂĄr der scores, kan man se vores skilt pĂĄ stadion, sĂĄ det bliver noget, vi kan samles om. Jeg føler, at Lyngby er en klub, som alle egentligt meget godt kan lide, uanset hvem de ellers mĂĄtte holde med pĂĄ det danske fodboldlandkort,” siger han og slutter:
“Vi glæder os til at dele en masse gode oplevelser med vores kunder – og hĂĄber, at de kongeblĂĄ fans vil stikke snuden ind forbi, nĂĄr de varmer op pĂĄ vores kanter.”

Mød Freddy’s bar pĂĄ Gasværksvej 28, KBH V eller freddysbar.dk.

#SammenforLyngby

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier