NY SAMARBEJDSPARTNER: FREDDY’S BAR ūüíôūüćĽ

P√• Gasv√¶rksvej inde ved K√łdbyen i K√łbenhavn ligger det lille hyggelige v√¶rtshus Freddy’s bar. Ejeren Peter Larsen kommer oprindeligt fra Varde, og derfor slog han til, da det blev muligt at blive profilpartner for Mads Kikkenborg.

“Vi vil gerne st√łtte en lokal dreng, som ligesom os er rykket til storbyen, og derudover s√• synes vi, at det er et rigtigt sp√¶ndende projekt, Lyngby Boldklub har gang i,” siger Peter Larsen, der forts√¶tter:
“Vi har rettighederne til at vise klubbens kampe p√• vores sk√¶rme i baren, og n√•r der scores, kan man se vores skilt p√• stadion, s√• det bliver noget, vi kan samles om. Jeg f√łler, at Lyngby er en klub, som alle egentligt meget godt kan lide, uanset hvem de ellers m√•tte holde med p√• det danske fodboldlandkort,” siger han og slutter:
“Vi gl√¶der os til at dele en masse gode oplevelser med vores kunder – og h√•ber, at de kongebl√• fans vil stikke snuden ind forbi, n√•r de varmer op p√• vores kanter.”

M√łd Freddy’s bar p√• Gasv√¶rksvej 28, KBH V eller freddysbar.dk.

#SammenforLyngby

Nissan har netop f√•et et st√¶rk begr√¶nset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Pr√łv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din pr√łvetur – s√• f√•r du ogs√• 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.