NORDIC SOLAR A/S FORL√ÜNGER: LANGSIGTET SAMARBEJDE ūüíô‚ėÄÔłŹ‚ö°ÔłŹ

Anders S√łgaard-Jensen er klar med r√•dgivning omkring investering i solenergi.

Nordic Solar A/S forl√¶ngede lige f√łr sommeren aftalen med Lyngby Boldklub, og salgsdirekt√łr Anders S√łgaard-Jensen fort√¶ller, at det for dem er naturligt med langsigtede samarbejder, og derfor blev det ogs√• til en 2023-aftale.
“Nordic Solar A/S er inde i en rivende udvikling, og vi ser stor interesse fra aktion√¶rerne, nye kunder samt kapitalforvaltere for at investere med os i solenergi. En af grundende er det stabile og forudsigelige afkast, investorerne har f√•et gennem mere end 11 √•r,” siger Anders S√łgaard-Jensen, der fort√¶ller, at de tre Nordic Solar-selskaber i juni blev til √©t st√¶rkere selskab.
“Planen med fusionen er at styrke selskabets v√¶kstmuligheder, og ambitionen er at etablere os som et af de f√łrende Nordiske solenergi-selskaber. Nordic Solar har gennem mere end 11 √•r oplevet en kraftig √•rlig v√¶kst s√•vel i kapital, nye aktion√¶rer og ikke mindst produktionskapacitet af gr√łn str√łm til mange tusinde husstande.”

Nordic Solar A/S √łnsker ogs√• at give mere tilbage til Lyngby, hvis flere med kongebl√• hjerter investerer i solenergi.
“Vi h√•ber, nogen har lyst til at h√łre mere om de investeringsmuligheder, vi tilbyder, og vi st√•r naturligvis til r√•dighed for en uddybning og n√¶rmere pr√¶sentation af selskabet. Investerer nogen sammen med os via partnerskabet med Lyngby Boldklub, sender vi ca. 1 % af investeringsbel√łbet til Lyngby Boldklub som en ekstra bonus til hj√¶lp for klubben.”

Tag fat i Anders S√łgaard-Jensen, hvis du vil vide mere p√•: nordicsolar.eu

Mere om Nordic Solar A/S:
“Vi har mange solenergiprojekter, der skal bygges de n√¶ste √•r, og vi f√•r ogs√• l√łbende tilbudt mange nye projekter – s√• behovet for l√łbende kapitaltilf√łrsler er derfor fortsat stort. Vi er n√•et langt de sidste 11 √•r, og Nordic Solar A/S har i dag aktiver for mere end 4 mia.kr.¬† fordelt p√• mere end 122 operationelle parker, og mange nye solparker er under opf√łrsel.
Vi opererer, indtil videre, i ti forskellige EU-lande, og en portef√łlje af den st√łrrelse giver god risikospredning samt stordriftsfordele. Vi er i dag blandt de 50 st√łrste portef√łljer i Europa, og ambitionerne er fortsat store. Planen er at fordoble selskabets st√łrrelse over de kommende to til tre √•r. For perioden fra 2021 frem mod en mulig b√łrsnotering, er det ambitionen at skabe v√¶rdifor√łgelse i aktien udover det √•rlige budgetterede afkast p√• 7-11%. Dette kan g√łres gennem optimeringer, rationaliseringer, refinansieringer, ny software og ikke mindst gennem opf√łrelsen af mange flere nye solparker.”

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products