NORDIC SOLAR A/S FORLÆNGER: LANGSIGTET SAMARBEJDE 💙☀️⚡️

Anders Søgaard-Jensen er klar med rüdgivning omkring investering i solenergi.

Nordic Solar A/S forlÌngede lige før sommeren aftalen med Lyngby Boldklub, og salgsdirektør Anders Søgaard-Jensen fortÌller, at det for dem er naturligt med langsigtede samarbejder, og derfor blev det ogsü til en 2023-aftale.
“Nordic Solar A/S er inde i en rivende udvikling, og vi ser stor interesse fra aktionĂŚrerne, nye kunder samt kapitalforvaltere for at investere med os i solenergi. En af grundende er det stabile og forudsigelige afkast, investorerne har fĂĽet gennem mere end 11 ĂĽr,” siger Anders Søgaard-Jensen, der fortĂŚller, at de tre Nordic Solar-selskaber i juni blev til ĂŠt stĂŚrkere selskab.
“Planen med fusionen er at styrke selskabets vĂŚkstmuligheder, og ambitionen er at etablere os som et af de førende Nordiske solenergi-selskaber. Nordic Solar har gennem mere end 11 ĂĽr oplevet en kraftig ĂĽrlig vĂŚkst sĂĽvel i kapital, nye aktionĂŚrer og ikke mindst produktionskapacitet af grøn strøm til mange tusinde husstande.”

Nordic Solar A/S ønsker ogsü at give mere tilbage til Lyngby, hvis flere med kongeblü hjerter investerer i solenergi.
“Vi hĂĽber, nogen har lyst til at høre mere om de investeringsmuligheder, vi tilbyder, og vi stĂĽr naturligvis til rĂĽdighed for en uddybning og nĂŚrmere prĂŚsentation af selskabet. Investerer nogen sammen med os via partnerskabet med Lyngby Boldklub, sender vi ca. 1 % af investeringsbeløbet til Lyngby Boldklub som en ekstra bonus til hjĂŚlp for klubben.”

Tag fat i Anders Søgaard-Jensen, hvis du vil vide mere pü: nordicsolar.eu

Mere om Nordic Solar A/S:
“Vi har mange solenergiprojekter, der skal bygges de nĂŚste ĂĽr, og vi fĂĽr ogsĂĽ løbende tilbudt mange nye projekter – sĂĽ behovet for løbende kapitaltilførsler er derfor fortsat stort. Vi er nĂĽet langt de sidste 11 ĂĽr, og Nordic Solar A/S har i dag aktiver for mere end 4 mia.kr.  fordelt pĂĽ mere end 122 operationelle parker, og mange nye solparker er under opførsel.
Vi opererer, indtil videre, i ti forskellige EU-lande, og en portefølje af den størrelse giver god risikospredning samt stordriftsfordele. Vi er i dag blandt de 50 største porteføljer i Europa, og ambitionerne er fortsat store. Planen er at fordoble selskabets størrelse over de kommende to til tre ĂĽr. For perioden fra 2021 frem mod en mulig børsnotering, er det ambitionen at skabe vĂŚrdiforøgelse i aktien udover det ĂĽrlige budgetterede afkast pĂĽ 7-11%. Dette kan gøres gennem optimeringer, rationaliseringer, refinansieringer, ny software og ikke mindst gennem opførelsen af mange flere nye solparker.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fĂĽet et stĂŚrk begrĂŚnset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – sĂĽ fĂĽr du ogsĂĽ 2 billetter til Lyngby-AGF.

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lĂŚgge var i din kurv, sĂĽ den ikke er tom.

Webshop