FIFA I FANZONEN MED FOLMER

På fredag er der hjemmekamp på Lyngby Stadion, når De Kongeblå tager imod HB Køge kl. 19. Før kampen vil der være fede aktiviteter i fanzonen, og der vil være fuld gang i FIFA-spillene, når Lyngbys egen eSuperliga-spiller Folmer Bjerre vil være til stede.

Dørene åbner kl. 17, og i tiden op til kampstart er der mulighed for masser af sjov i fanzonen. FIFA-spilleren Folmer Bjerre fra Lyngbys dygtige eSuperliga-hold vil også være at finde i fanzonen – her kan du se frem til tips og tricks og måske ligefrem en FIFA-kamp mod ham?

Kampen fløjtes i gang kl. 19, og der vil som altid være god stemning på lægterne på Lyngby Stadion. Du kan sikre dig en plads til opgøret ved at købe billet her: KØB BILLET

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products