Stor indsamling af brugte fodboldstøvler

Lyngby Boldklub har indgået et samarbejde med Sandholm-lejren om at bringe lidt glæde og aktivitet ind i de mange nye afghanske flygtninges dagligdag ved bl.a. at hjælpe med fodboldtræning i lejren.

Desværre har de færreste et par fodboldstøvler til rådighed, og derfor vil vi gerne hjælpe med at indsamle aflagte fodboldstøvler, som medlemmerne i Lyngby Boldklub ikke kan bruge mere.

Samtidig har vi også lovet at hjælpe byen Warder i Somalia med brugte fodboldstøvler til et fodbold-børneprojekt, ligesom Lyngby-Guiderne har virkelig brug for voksenstøvler til deres Drop-in fodbold for flygtninge om søndagen i Lyngby.

Har du eller din nabo/venner/kolleger nogle fodboldstøvler liggende, som ikke længere bruges, så kom forbi Klubhuset inden d. 1. oktober og læg støvlerne i en af de sorte indsamlingsbeholdere, der står i stueetagen ved siden af glemmekassen.

Beholderne vil blive tømt jævnligt. Det er ligegyldigt, om der er ridser eller huller i – alle støvler kan bruges. Vi indsamler fodboldstøvler i alle størrelser til alle aldre og til både piger og drenge.

På forhånd tak for jeres bidrag!

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products