Sejrrig weekend på akademiet

Den forgangne weekend bød på en række spændende opgør for Lyngby-talenterne på akademi-holdene. U15, U17 og U19 tog alle sammen imod AGF i drengeligaerne, og det kastede hele tre flotte sejre af sig.

U19-mandskabet leverede en stærk præstation, hvor holdet slog AGF med 4-0 efter at have være foran med 3-0 til halvleg. U19-træner Mads Kristensen er glad for præstationen i hjemmekampen:

”Vi lykkedes i høj grad med de elementer, som havde fyldt på træningsbanen siden sidste ligakamp mod Brøndby. Vi var både gode i vores høje pres samt i de perioder, hvor vi stod lavt og vi leverede en holdpræstation med spillere, der gik forrest mht. at lede holdet,” siger Mads Kristensen.

U17-drengene skulle ligeledes score fire mål mod AGF, da de blev besejret 4-1. Efter en tæt første halvleg trak Lyngbys talentfulde U17-hold fra AGF og sikrede en flot sejr med fire mål alene i anden halvleg.

U15-mandskabet skulle sikre den tredje sejr ud af tre mulige mod AGF i weekenden. De Kongeblå sejrede med hele 6-0, der med en stærk anden halvleg sikrede sejren efter spil i højt tempo og med stor effektivitet på den sidste tredjedel.

U14-holdet spillede i weekenden 2-2 mod HB Køge efter en opløftende præstation. U12-drengene spillede mod Holbæk, hvor det blev til et nederlag på 4-3. Holdet førte kampen til sent i kampen og tager mange vigtige lærdomme med sig fra weekendens kamp.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop