PETUR PÅ BANEN MOD DANMARK

Lyngbys to unge offensivspillere Petur Knudsen og Sævar Atli Magnússon har været i kamp for deres respektive landshold. Petur var med for det færøske A-landshold, der mødte Danmark, mens Sævar var en del af Islands U21-mandskab.

Færøerne er i samme VM-kvalifikationsgruppe som Danmark, og de to krydsede klinger i Thorshavn i lørdags. Danmark vandt kampen med 1-0 på en sen scoring af Jonas Wind. Petur Knudsen kom på banen i kampens slutfase.

Udover at møde Danmark spillede Færøerne mod Israel og tabte 4-0, mens det tirsdag aften blev til en sejr på 2-1 over Moldova. Her så Lyngbys offensivspiller til fra bænken.

Sævar Atli Magnússon spillede sammen med Islands U21-landshold to kampe mod Hviderusland og Grækenland. Sævar startede inde i front i første opgør, hvor Island sejrede med 2-1. Mod Grækenland blev han skiftet ind i kampen, der endte 1-1.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products