Miklos Molnar lover målgaranti til Lyngby Legends

Lyngby Legends nærmer sig efterhånden med hastige skridt. Legende-opgøret sparkes i gang fredag kl. 18:30, og den tidligere angrebsbomber Miklos Molnar er klar til kamp.

Sammen med en perlerække af andre Lyngby-koryfæer skal Miklos Molnar spille legende-kamp for Lyngby Stadion på fredag den 10. september. En oplevelse den tidligere angrebsprofil glæder sig til:

”Jeg tror, det bliver skægt og lidt mærkeligt, da det trods alt er næsten 25 år siden, at jeg var i Lyngby. Det er stort at være en del af legende-kampen, og folk skal nok huske på, at vi er blevet et par år ældre siden dengang,” siger Miklos Molnar.

”Jeg har kun de bedste minder fra netop Lyngby Stadion, så hvis jeg ellers kan finde støvlerne oppe på loftet, glæder jeg mig til at lave en kasse eller to. Der er som altid målgaranti, hvis boldene ellers bliver serveret på et guldfad, som de plejede at gøre,” slutter han.

Der er gratis entré på stadion, og der vil være åbent i boderne. Der er indmarch kl. 18:15 og kampstart 18:30.

Se de to legende-hold her: LEGENDS TRUPPER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products