LYNGBY-TALENTER PÅ RØD-HVIDE OPGAVER

Landsholdspausen er så småt ovre, og flere kongeblå spillere har været på internationale opgaver. Ungdomslandsholdene har også været i aktion, og her har Lyngby-talenterne været flot repræsenteret.

Det danske U18-landshold var en tur i Sverige for at spille to kampe mod Norge og Sverige. Med i den danske trup var Lyngbys Lauge Sandgrav. Den unge midtbanespiller startede inde i begge opgør, der begge endte uafgjort – 0-0 mod Norge, som endte i et nederlag på straffespark, og 1-1 mod Sverige.

Lyngbys Sanders Ngabo var også udtaget til U18-landsholdet, men måtte melde afbud grundet en småskade. Transitionstræner i Lyngby Thomas ‘TK’ Kristensen var med som assistentræner for U18-mandskabet.

For U19-landsholdets vedkommende bød ugen på en rejse til Norge for at møde Norge og Polen. Med i truppen var hele tre kongeblå talenter – nemlig Gustav Mortensen, Casper “Dani” Winther og Lucas Hey.

Sidstnævnte startede inde i det centrale forsvar i første kamp mod Norge, der endte med en dansk storsejr på 6-1. I det andet opgør startede Gustav Mortensen og Casper “Dani” Winther inde for Danmark i 1-0-sejren over Polen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy