AaB venter i Sydbank Pokalen

Da der i går blev trukket lod til Sydbank Pokalens 3. runde, kom det nordjyske Superliga-mandskab AaB op af hatten. En stærk modstander, men cheftræner Freyr Alexandersson ser frem til kampen på Lyngby Stadion.
“Vi glæder os til at møde AaB. Det er et fantastisk hold, som har rigtigt stærkt momentum lige nu. De har kun ét nederlag i de 8 kampe, de har spillet. Jeg har været meget imponeret over deres indsats i Superligaen,” siger han og fortsætter:
“Jeg ønskede mig en hjemmekamp, og det fik vi, så det er jeg tilfreds med. Det bliver en kæmpe test for os at møde AaB, men det er på hjemmebane med vores fans i ryggen, og i pokalturneringen kan alt som bekendt ske.”

Kampen skal spilles 21.-23. september. Når den er fastlagt, bliver det naturligvis annonceret.

#SammenforLyngby #SydbankPokalen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy