TK AF STED MED U18-LANDSHOLDET

Tidligere på sommeren blev Thomas ‘TK’ Kristensen hyret som assistenttræner på U18-landsholdet, og transitionstræneren i Lyngby skal sammen med landsholdet af sted til Sverige for at spille to opgør i Sundsvall.

Norge venter i første kamp lørdag den 4/9 kl. 13:30, mens henholdsvis vinderen og taberen møder enten Sverige eller Belgien. Samlingen er den første for TK’s vedkommende, og han ser frem til turen med de danske talenter:

”Man kan sige, det er et helt nyt U18-landshold, som vi er samlet med mange nye spillere, og det er første gang for mig også. 04-årgangen hos modstanderne har vi ikke så meget kendskab til, men deres U18-landshold er også meget nye – vi ser dog frem til nogle gode kampe,” siger TK, der har sin rolle klar som assistent.

”Jeg kommer til at have nogle ansvarsområder og stå for dele af træningen. Vi skal samtidig bruge turen til at lære hinanden bedre at kende og finde frem til mere præcise opgaver for mig i trænerteamet under cheftræner Jens Olsen,” slutter han.

Med på U18-landsholdet er Lyngbys unge talenter Lauge Sandgrav og Sanders Ngabo. Sammen med resten af holdet møder de Norge på lørdag, mens den sidste kamp mod Belgien eller Sverige ligger tirsdag den 7/9 kl. 17:00.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy