TK AF STED MED U18-LANDSHOLDET

Tidligere på sommeren blev Thomas ‘TK’ Kristensen hyret som assistenttræner på U18-landsholdet, og transitionstræneren i Lyngby skal sammen med landsholdet af sted til Sverige for at spille to opgør i Sundsvall.

Norge venter i første kamp lørdag den 4/9 kl. 13:30, mens henholdsvis vinderen og taberen møder enten Sverige eller Belgien. Samlingen er den første for TK’s vedkommende, og han ser frem til turen med de danske talenter:

”Man kan sige, det er et helt nyt U18-landshold, som vi er samlet med mange nye spillere, og det er første gang for mig også. 04-årgangen hos modstanderne har vi ikke så meget kendskab til, men deres U18-landshold er også meget nye – vi ser dog frem til nogle gode kampe,” siger TK, der har sin rolle klar som assistent.

”Jeg kommer til at have nogle ansvarsområder og stå for dele af træningen. Vi skal samtidig bruge turen til at lære hinanden bedre at kende og finde frem til mere præcise opgaver for mig i trænerteamet under cheftræner Jens Olsen,” slutter han.

Med på U18-landsholdet er Lyngbys unge talenter Lauge Sandgrav og Sanders Ngabo. Sammen med resten af holdet møder de Norge på lørdag, mens den sidste kamp mod Belgien eller Sverige ligger tirsdag den 7/9 kl. 17:00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products