SÆSONENS FØRSTE NEDERLAG EFTER EN HÅRD KAMP MOD AC HORSENS

Modstander: AC Horsens

Spillested: Lyngby Stadion

Kampstart: Kl. 14:00 – Den 29/8-2021

Lyngby Stadion lagde søndag eftermiddag kulisse til en topkamp mellem de to Superliga nedrykkere, hvor Lyngby fik sæsonens første nederlag i NordicBet Ligaen.

Lyngby fik en hård start på kampen.

De Kongeblå fik en hård start på første halvleg, da Horsens-angriberen Christian Tengstedt sparkede bolden i mål, efter et frispark efter 4 minutters spil. Bolden blev sparket til bagerste stolpe, hvorefter den blev sendt videre til Tengstedt, der lidt kluntet kunne prikke bolden i mål i det lille felt. 0-1 til Horsens efter 4 minutter, og en hård start for De Kongeblå.

Efter chokstarten kæmpede Lyngby videre, og var også tæt på en udligning efter 32 minutter. Et frispark lidt uden for feltet, som Frederik Gytkjær fik ansvaret for at eksekvere. Gytkjær sparker et flot frispark, der rammer overlæggeren, hvorefter Horsens får bolden clearet. Tæt på, men stadig 0-1 efter 32 minutter.

Kort tid efter svarede Horsens igen, og efter en kontra blev bolden sendt fladt ind i feltet til Magnus Risgaard Jensen, som sparkede bolden forbi Frederik Ibsen til 0-2 i kampens 36. minut.

Herefter pakkede Horsens sig mere sammen, og lykkedes med at afholde Lyngby fra flere store chancer. Spillerne gik til pause med stillingen 0-2, efter en hård første halvleg.

Lyngby kom godt igen i anden halvleg

Efter pausen kom De Kongeblå ud til anden halvleg med ny energi. Efter et hårdt pres på Horsens-spillerne kom reduceringen. Et godt samspil endte med en aflevering fra Magnus Westergaard til Frederik Gytkjær, der modtog bolden med ryggen til målet. Efter et godt træk fik Gytkjær sat et par Horsens-spillere af, og sendte en svær afslutning i kassen. Et flot mål, der reducerede stillingen til 1-2 efter 50 minutter.

Herefter fik Lyngbyerne blod på tanden, og efter flere store chancer kom Lyngbys største chance for en udligning, efter 58 minutters spil. Efter et stort pres i Horsens-feltet, endte bolden i fødderne på Kasper Jørgensen, som sparkede bolden hårdt forbi Horsens-keeperen, men desværre blev den clearet på målstregen af en hurtig Horsens-spiller.

Resten af kampen trak Horsens sig længere tilbage på banen. De Kongeblå forsøgte sig med adskillelige indlæg, men de gule trøjer stod tæt pakket omkring målet, og vandt de fleste hovedstøds-dueller.

På trods af en god indsats lykkedes det ikke Lyngby at score igen, og dermed endte kampen 1-2 til Horsens, og Lyngby endte for første gang i sæsonen med et nederlag.

Frederik Ibsen, Kristian Riis, Svenn Crone, Magnus Kaastrup, Adam Sørensen, Rasmus Thellufsen, Kasper Jørgensen, Magnus Westergaard, Pascal Gregor, Frederik Gytkjær og Marcel Rømer.