OPTAKT OG TRUP: HORSENS VENTER SØNDAG

Modstander: AC Horsens

Spillested: Lyngby Stadion

Kampstart: Kl. 14:00 – Den 29/8-2021

Den sidste kamp i NordicBet Ligaen før den kommende landskampspause står for døren, når AC Horsens søndag gæster Lyngby Stadion kl. 14:00. Efter en dramatisk 3-3-kamp ude hos FC Helsingør senest ligger Den Kongeblå hule græs til 7. runde.

Et flot comeback fra Lyngby-drengenes side sikrede et point på udebane mod Helsingør efter at have været bagud 2-0 til halvleg. En stærk holdpræstation vendte opgøret på hovedet, og cheftræner Freyr Alexandersson tager flere ting med fra det opgør:

”Vi tager mange gode ting med fra Helsingør-kampen, og vi fik rigtig mange svar i den kamp omkring vores styrker, og hvor vi skal være bedre. Opgøret mod Horsens går vi ind til som alle andre kampe – vi forbereder os godt og fokuserer på, hvad vi gør godt, og hvor vi synes, vi skal være bedre,” siger Freyr, der slutteligt har store roser Lyngby-fansene fra seneste kamp ude mod Helsingør:

”Jeg vil desuden huske at sige tak for den fantastiske støtte på udebane i sidste runde. Det hjalp os utrolig meget i den svære periode, som vi havde undervejs i kampen, og det var kæmpe fornøjelse at spille foran de medrejsende Lyngby-fans,” slutter han.

Truppen:
31 Frederik Ibsen
41 Mads Kikkenborg
4 Svenn Crone
5 Kristian Riis
6 Andreas Bjelland
8 Petur Knudsen
9 Lasse Fosgaard
10 Rasmus Thellufsen
11 Magnus Kaastrup
13 Casper ‘Dani’ Winther
17 Adam Sørensen
20 Kasper Jørgensen
21 Sævar Magnússon
22 Magnus Westergaard
23 Pascal Gregor
26 Frederik Gytkjær
30 Marcel Rømer
43 Abdul-Halik Hudu

Støt drengene på søndag fra tribunen, hvor du kan købe din billet til opgøret her:  lbklive.dk/achbillet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products