SIEWERS CONSULTING FORLÆNGER 💙

Susanne Siewers er kommet i Lyngby Boldklub hele sit liv, og hun er uden tøven klar til en ny sÌson.
“Det at deltage i LB MorgenNetvĂŚrket er inspirerende og lĂŚrerigt, og ogsĂĽ i en turbulent tid under corona-epidemien, hvor Janni og Rikke som tovholdere lykkedes med at fĂĽ netvĂŚrket til at fungere online. Derudover tilbød Lyngby Boldklub mange alternativer som walk and talk, bĂĽdtur, madafhentning og drive-in fodbold, hvilket skabte stor glĂŚde, men jeg er virkelig ogsĂĽ glad for, at vi nu er tilbage fysisk pĂĽ bĂĽde stadion og i netvĂŚrket. Den gode stemning har jeg savnet,” slutter Susanne.

Mød Siewers Consulting her: www.siewersconsulting.dk

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter