SIEWERS CONSULTING FORLÆNGER 💙

Susanne Siewers er kommet i Lyngby Boldklub hele sit liv, og hun er uden tøven klar til en ny sÌson.
“Jeg har valgt at fortsĂŚtte mit engagement, for man skal ogsĂĽ støtte op i de lidt svĂŚrere tider. Jeg er sikker pĂĽ, det fodboldmĂŚssigt ogsĂĽ bliver rigtigt sjovt igen, og det er det jo pĂĽ sin vis allerede med den flotte start pĂĽ sĂŚsonen,” fortĂŚller Susanne Siewers, der er indehaver af Siewers Consulting, som arbejder med projektledelse i forbindelse med implementering af nye IT-systemer eller opgradering, og ogsĂĽ optimering med brug af data, samt hjĂŚlpe virksomheder med GDPR og lovgivning omkring opsamling af cookies.
“Det at deltage i LB MorgenNetvĂŚrket er inspirerende og lĂŚrerigt, og ogsĂĽ i en turbulent tid under corona-epidemien, hvor Janni og Rikke som tovholdere lykkedes med at fĂĽ netvĂŚrket til at fungere online. Derudover tilbød Lyngby Boldklub mange alternativer som walk and talk, bĂĽdtur, madafhentning og drive-in fodbold, hvilket skabte stor glĂŚde, men jeg er virkelig ogsĂĽ glad for, at vi nu er tilbage fysisk pĂĽ bĂĽde stadion og i netvĂŚrket. Den gode stemning har jeg savnet,” slutter Susanne.

Mød Siewers Consulting her: www.siewersconsulting.dk

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Facebook
Del pĂĽ twitter
Twitter
Del pĂĽ linkedin
LinkedIn
Del pĂĽ email
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products