SIEWERS CONSULTING FORLÆNGER 💙

Susanne Siewers er kommet i Lyngby Boldklub hele sit liv, og hun er uden tøven klar til en ny sæson.
“Jeg har valgt at fortsætte mit engagement, for man skal ogsĂĄ støtte op i de lidt sværere tider. Jeg er sikker pĂĄ, det fodboldmæssigt ogsĂĄ bliver rigtigt sjovt igen, og det er det jo pĂĄ sin vis allerede med den flotte start pĂĄ sæsonen,” fortæller Susanne Siewers, der er indehaver af Siewers Consulting, som arbejder med projektledelse i forbindelse med implementering af nye IT-systemer eller opgradering, og ogsĂĄ optimering med brug af data, samt hjælpe virksomheder med GDPR og lovgivning omkring opsamling af cookies.
“Det at deltage i LB MorgenNetværket er inspirerende og lærerigt, og ogsĂĄ i en turbulent tid under corona-epidemien, hvor Janni og Rikke som tovholdere lykkedes med at fĂĄ netværket til at fungere online. Derudover tilbød Lyngby Boldklub mange alternativer som walk and talk, bĂĄdtur, madafhentning og drive-in fodbold, hvilket skabte stor glæde, men jeg er virkelig ogsĂĄ glad for, at vi nu er tilbage fysisk pĂĄ bĂĄde stadion og i netværket. Den gode stemning har jeg savnet,” slutter Susanne.

Mød Siewers Consulting her: www.siewersconsulting.dk

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop