SIEWERS CONSULTING FORLÆNGER 💙

Susanne Siewers er kommet i Lyngby Boldklub hele sit liv, og hun er uden tøven klar til en ny sæson.
“Jeg har valgt at fortsætte mit engagement, for man skal også støtte op i de lidt sværere tider. Jeg er sikker på, det fodboldmæssigt også bliver rigtigt sjovt igen, og det er det jo på sin vis allerede med den flotte start på sæsonen,” fortæller Susanne Siewers, der er indehaver af Siewers Consulting, som arbejder med projektledelse i forbindelse med implementering af nye IT-systemer eller opgradering, og også optimering med brug af data, samt hjælpe virksomheder med GDPR og lovgivning omkring opsamling af cookies.
“Det at deltage i LB MorgenNetværket er inspirerende og lærerigt, og også i en turbulent tid under corona-epidemien, hvor Janni og Rikke som tovholdere lykkedes med at få netværket til at fungere online. Derudover tilbød Lyngby Boldklub mange alternativer som walk and talk, bådtur, madafhentning og drive-in fodbold, hvilket skabte stor glæde, men jeg er virkelig også glad for, at vi nu er tilbage fysisk på både stadion og i netværket. Den gode stemning har jeg savnet,” slutter Susanne.

Mød Siewers Consulting her: www.siewersconsulting.dk

#SammenforLyngby

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products