Akademi-weekenden: U17 sejrede over FCK

I sidste weekend blev sæsonerne skudt i gang for Lyngbys akademi-hold, og i den netop overståede weekend var det tid til flere kampe. FC København gæstede Lundtoftevej og var modstanderen for både U19, U17 og U12-drengene.

Lyngbys U19-mandskab vandt første runde i U19-Ligaen med 6-0 over Aab. Lørdag eftermiddag var modstanderen FCK, og her blev til et nederlag på 7-0. U19-drengene skabte mange chancer i opgøret, men personlige fejl blev udnyttet af et meget stærkt FCK-hold.

Lørdag eftermiddag tog U17-holdet også imod FCK i U17-Ligaen, og her spillede Lyngby-mandskabet en rigtig flot kamp og sikrede sig en 2-1-sejr. Nicolas Bosselmann og Oskar Welling stod for De Kongeblå scoringer.

U13 mødte Næstved, og det blev til et nederlag på 4-2. Efter at have været bagud 3-0 til halvleg spillede Lyngby-drengene en rigtig god anden halvleg, hvor U13-holdet dominerede stort og skabte store chancer efter flotte angreb.

Lyngbys U12-mandskab mødte ligesom U17 og U19 FCK, og de vandt opgøret med 6-2. U12-drengene leverede en flot præstation med masser af godt angrebsspil og mål til følge.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy