Akademi-weekenden: U17 sejrede over FCK

I sidste weekend blev sæsonerne skudt i gang for Lyngbys akademi-hold, og i den netop overståede weekend var det tid til flere kampe. FC København gæstede Lundtoftevej og var modstanderen for både U19, U17 og U12-drengene.

Lyngbys U19-mandskab vandt første runde i U19-Ligaen med 6-0 over Aab. Lørdag eftermiddag var modstanderen FCK, og her blev til et nederlag på 7-0. U19-drengene skabte mange chancer i opgøret, men personlige fejl blev udnyttet af et meget stærkt FCK-hold.

Lørdag eftermiddag tog U17-holdet også imod FCK i U17-Ligaen, og her spillede Lyngby-mandskabet en rigtig flot kamp og sikrede sig en 2-1-sejr. Nicolas Bosselmann og Oskar Welling stod for De Kongeblå scoringer.

U13 mødte Næstved, og det blev til et nederlag på 4-2. Efter at have været bagud 3-0 til halvleg spillede Lyngby-drengene en rigtig god anden halvleg, hvor U13-holdet dominerede stort og skabte store chancer efter flotte angreb.

Lyngbys U12-mandskab mødte ligesom U17 og U19 FCK, og de vandt opgøret med 6-2. U12-drengene leverede en flot præstation med masser af godt angrebsspil og mål til følge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products