Lyngby Legends fredag den 10. september

Lyngby Boldklub slår fredag den 10. september dørene op for en legende-kamp bestående af tidligere spillere fra klubben i perioden 1970-2020. 42 spillere er klar til opgøret, der sparkes i gang på Lyngby Stadion klokken 18:30.

Lyngby Legends vil hylde tidligere spillere i klubben og de store personligheder til et brag af en fodboldoplevelse i nostalgiens tegn på Lyngby Stadion fredag den 10. september. Der er indmarch kl. 18:15 og kampstart 18:30.

Der er gratis entré på stadion, og der vil være åbent i boderne, mens der også sørges for musik og storskærm. Spillertrøjerne bliver i de efterfølgende dage bortauktioneret af fanklubben ’Lyngby Fans’.

De to legende-trupper offentliggøres inden længe og indeholder blandt andet:

🔹 8.952 officielle Lyngby-kampe

🔹 22 danmarksmestre

🔹 24 pokalvindere

🔹 45 pokaltitler i alt

🔹 14 klubtopscorere

🔹 7 ligatopscorere

🔹 11 A-landsholdsspillere

🔹 3 europamestre

🔹 18 anførere

På trænerposten vil de to Lyngby-hold blive styret af henholdsvis Jørgen Hvidemose og Hasse Kuhn, der er tidligere cheftrænere i klubben.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME