Sævar udtaget til Islands U21-landshold

Lyngbys nye islandske spydspids Sævar Atli Magnússon scorede det sidste Lyngby-mål i 4-2-sejren over Fremad Amager onsdag aften på Lyngby Stadion. Nu er der mere godt nyt for angriberen, der også er blevet udtaget for Islands U21-landshold.

Landskampspausen står for døren, og det betyder, at en række Lyngby-spillere skal repræsentere deres respektive landshold. Én af disse er Sævar Atli Magnússon, som er en del af den islandske U21-landsholdstrup, der skal møde Hviderusland og Grækenland i den kommende samling.

Sævar Atli Magnússon starter sammen med resten af Islands U21-mandskab med en udekamp mod Hviderusland i kvalifikationen til U21 EM den 2. september kl. 14:00. Derefter venter Grækenland i en hjemmekamp den 7. september kl. 19:00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products