Sævar udtaget til Islands U21-landshold

Lyngbys nye islandske spydspids Sævar Atli Magnússon scorede det sidste Lyngby-mål i 4-2-sejren over Fremad Amager onsdag aften på Lyngby Stadion. Nu er der mere godt nyt for angriberen, der også er blevet udtaget for Islands U21-landshold.

Landskampspausen står for døren, og det betyder, at en række Lyngby-spillere skal repræsentere deres respektive landshold. Én af disse er Sævar Atli Magnússon, som er en del af den islandske U21-landsholdstrup, der skal møde Hviderusland og Grækenland i den kommende samling.

Sævar Atli Magnússon starter sammen med resten af Islands U21-mandskab med en udekamp mod Hviderusland i kvalifikationen til U21 EM den 2. september kl. 14:00. Derefter venter Grækenland i en hjemmekamp den 7. september kl. 19:00.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy