BIG BIO NORDHAVN FORLÆNGER 🎞📽💙

Biograferne kan endelig igen slå dørene op, og derfor er det vigtigt for Farukh Olskær Saghir at fortsætte samarbejdet med Lyngby Boldklub.
“Corona har i den grad haft en stor betydning for os og vores samarbejde, men vi har valgt at forlænge, fordi vi ser Lyngby værende som mere en blot en fodboldklub pĂĄ samme mĂĄde, som vi ser os selv værende mere end blot en biograf. Jeg hĂĄber, vi kan komme styrket ud af samarbejdet, og at jeg gennem netværket kan indgĂĄ i nye samarbejder og danne stærke relationer,” fortæller biografchefen, der fortsætter:
“Alle biografer viser de samme film og sælger popcorn og sodavand, men vi har et vedvarende fokus pĂĄ at udvikle biografoplevelsen. Vi var de første til at indføre recliner-stole i biograferne for at hæve niveauet, og vi har dem og Dolby Atmos lyd i alle sale, sĂĄ man fĂĄr den samme gode oplevelse, uanset hvilken sal man sidder i. Og sĂĄ leverer vores personale en god service.”

BIG BIO Nordhavn har været gennem et svært år, og derfor håber Farukh, at mange kongeblå vil svinge forbi.
“Vi hĂĄber, at mange vil støtte op om BIG BIO Nordhavn og vælge biografen til, nĂĄr der skal vælges biograf. Vi kan ogsĂĄ tage firma-arrangementer ind. Det kan være møder, konferencer og kickoffs, hvor en biografsal er et helt perfekt valg.”

BIG BIO Nordhavn har en meget markant bæredygtighedsstrategi.
Læs mere om BIG BIO Nordhavn her: https://nordhavn.bigbio.dk/

#SammenforLyngby

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De KongeblĂĄ Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products