BIG BIO NORDHAVN FORLÆNGER 🎞📽💙

Biograferne kan endelig igen slü dørene op, og derfor er det vigtigt for Farukh OlskÌr Saghir at fortsÌtte samarbejdet med Lyngby Boldklub.
“Corona har i den grad haft en stor betydning for os og vores samarbejde, men vi har valgt at forlĂŚnge, fordi vi ser Lyngby vĂŚrende som mere en blot en fodboldklub pĂĽ samme mĂĽde, som vi ser os selv vĂŚrende mere end blot en biograf. Jeg hĂĽber, vi kan komme styrket ud af samarbejdet, og at jeg gennem netvĂŚrket kan indgĂĽ i nye samarbejder og danne stĂŚrke relationer,” fortĂŚller biografchefen, der fortsĂŚtter:
“Alle biografer viser de samme film og sĂŚlger popcorn og sodavand, men vi har et vedvarende fokus pĂĽ at udvikle biografoplevelsen. Vi var de første til at indføre recliner-stole i biograferne for at hĂŚve niveauet, og vi har dem og Dolby Atmos lyd i alle sale, sĂĽ man fĂĽr den samme gode oplevelse, uanset hvilken sal man sidder i. Og sĂĽ leverer vores personale en god service.”

BIG BIO Nordhavn har vĂŚret gennem et svĂŚrt ĂĽr, og derfor hĂĽber Farukh, at mange kongeblĂĽ vil svinge forbi.
“Vi hĂĽber, at mange vil støtte op om BIG BIO Nordhavn og vĂŚlge biografen til, nĂĽr der skal vĂŚlges biograf. Vi kan ogsĂĽ tage firma-arrangementer ind. Det kan vĂŚre møder, konferencer og kickoffs, hvor en biografsal er et helt perfekt valg.”

BIG BIO Nordhavn har en meget markant bĂŚredygtighedsstrategi.
LĂŚs mere om BIG BIO Nordhavn her: https://nordhavn.bigbio.dk/

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products