Trup og optakt til pokalkampen mod Østerbro IF

Modstander: Østerbro IF

Spillested: Lyngby Stadion

Kampstart: Kl. 18:00 – Den 4/8-2021

Onsdag venter første runde i denne sæsons udgave af Sydbank Pokalen, hvor serie 2-holdet Østerbro IF er modstanderen. Selvom Lyngby står som udehold i opgøret, ligger Lyngby Stadion græs til kampen, der fløjtes i gang kl. 18. Truppen er udtaget, og her er hjemvendte Andreas Bjelland blandt navnene.

Den første kamp på hjemmebane i denne sæson skal spilles, inden Esbjerg fB gæster Lyngby Stadion i Nordic Bet ligaen på lørdag den 7. august kl. 15. Det er en pokalkamp, som cheftræner Freyr Alexandersson går ind til med stor respekt:

”Vi tager kampen 100 procent alvorligt, og der er mulighed for at bringe nogle i kamp, som ikke har spillet så meget indtil nu. Vi kommer ind til kampen med stor respekt for turneringen og for modstanderen – vi vil gerne videre,” siger Freyr, der vil bruge kampen på at holde fast i truppens arbejde:

”Vi er i gang med at udvikle vores spillestil, og vi skal fortsætte vores udvikling som hold. Vi skal bruge hver eneste kamp og træning til at rykke os yderligere,” siger han.

Så er spørgsmålet bare om Lyngbys hjemvendte nummer seks Andreas Bjelland kommer i aktion opgøret. Noget som, Freyr gerne vil garantere Lyngby-tilhængerne, kommer til at ske:

”Bjelland kommer til at gøre comeback på Lyngby Stadion i denne kamp, ja,” slutter cheftræneren.

Vil du se Andreas Bjelland tilbage i Lyngby-trøjen i pokalkampen onsdag, kan du sikre dig en billet til bare 50,-kr. Klik her.

Østerbro IF-tilhængere, skal købe billet til Brolægning Sjælland-tribunen. Adgang via port 19.

Lyngby-fans køber billet til Office Danmark-tribunen. Adgang via port 9. Lyngby-sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, skal logge ind først, og så er der rabat på indgangsbilletten.

Truppen:

31 Frederik Ibsen

40 Tobias Juul

4 Svenn Crone

5 Kristian Riis

6 Andreas Bjelland

7 Emil Nielsen

8 Petur Knudsen

10 Rasmus Thellufsen

11 Magnus Kaastrup

13 Casper ’Dani’ Winther

17 Adam Sørensen

20 Kasper Jørgensen

28 Thor Høholt

32 Lucas Hey

33 Alexander Petræus

34 Adam Vendelbo

35 Gustav Mortensen

43 Abdul-Halik Hudu

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products