NU RULLER STICKS’N’SUSHI IND SOM SAMARBEJDSPARTNERūüíô‚öĹūüć£

General Manager Jens Riis fra Sticks’n’sushi fort√¶ller, at han gl√¶der sig til at blive en del af den kongebl√• klub og vise klubbens flag i Hovedgaden.

“Vi har f√•et en mere lokal marketingstrategi, hvor alle 12 danske restauranter skal v√¶re mere lokalt orienterede, og her har jeg valgt Lyngby Boldklub som min hovedkontakt, da jeg mener, det vil give mig den bedste platform til at indg√• nye samarbejder og styrke mit eget netv√¶rk til gavn for min forretning,” fort√¶ller Jens Riis, der forventer at f√• en masse nye, sp√¶ndende bekendtskaber og muligheder for tv√¶rfaglige samarbejder, der hj√¶lper hinanden.

Sticks’n’sushi har et st√¶rkt fokus p√• kvalitet og service i deres restauranter.

“En af de mest markante forskelle p√• os og andre er, at vi har et meget b√¶redygtigt servicekoncept, som har vist sit v√¶rd over de sidste 26 √•r. Vi g√łr meget ud af, at vores g√¶ster f√łler sig tilpas og f√•r den rigtige betjening,” forklarer han og slutter:

“Vi hyrer og tr√¶ner for attitude og ikke evner, s√• vi altid har det rigtige personale, der passer ind i forretningen. Vi pr√łver at v√¶re innovative, men med respekt for de japanske v√¶rdier og traditioner.”

Bestil din lækre sushi her: https://sticksnsushi.com/da

#SammenforLyngby

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier