NU RULLER STICKS’N’SUSHI IND SOM SAMARBEJDSPARTNER💙⚽🍣

General Manager Jens Riis fra Sticks’n’sushi fortĂŚller, at han glĂŚder sig til at blive en del af den kongeblĂĽ klub og vise klubbens flag i Hovedgaden.

“Vi har fĂĽet en mere lokal marketingstrategi, hvor alle 12 danske restauranter skal vĂŚre mere lokalt orienterede, og her har jeg valgt Lyngby Boldklub som min hovedkontakt, da jeg mener, det vil give mig den bedste platform til at indgĂĽ nye samarbejder og styrke mit eget netvĂŚrk til gavn for min forretning,” fortĂŚller Jens Riis, der forventer at fĂĽ en masse nye, spĂŚndende bekendtskaber og muligheder for tvĂŚrfaglige samarbejder, der hjĂŚlper hinanden.

Sticks’n’sushi har et stĂŚrkt fokus pĂĽ kvalitet og service i deres restauranter.

“En af de mest markante forskelle pĂĽ os og andre er, at vi har et meget bĂŚredygtigt servicekoncept, som har vist sit vĂŚrd over de sidste 26 ĂĽr. Vi gør meget ud af, at vores gĂŚster føler sig tilpas og fĂĽr den rigtige betjening,” forklarer han og slutter:

“Vi hyrer og trĂŚner for attitude og ikke evner, sĂĽ vi altid har det rigtige personale, der passer ind i forretningen. Vi prøver at vĂŚre innovative, men med respekt for de japanske vĂŚrdier og traditioner.”

Bestil din lĂŚkre sushi her: https://sticksnsushi.com/da

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products