NETVÆRKET BLOMSTRER: HOUSE OF INSPIRATION I NÆRUM ER NY SAMARBEJDSPARTNER 💙⚽

Christina Andersen, der ejer House of Inspiration, Blomster hos Poul i Nærum, er nyt medlem i LB MorgenNetværket, og hun glæder sig til at blive en del af den kongeblå fodboldfamilie, for hun kommer selv fra en.

“Vi glæder os rigtigt meget til at blive en del af det hele omkring Lyngby Boldklub og netværket især. Vi er en meget fodboldinteresseret butik og familie, hvor vores fire børn spiller fodbold, så det er meget nærliggende for os at komme ind i Lyngby Boldklub og bakke op, og vi glæder os til at hilse på alle.”

Velkommen til Christina – vores foretrukne blomsterleverandør!

Mød House of Inspiration her: https://www.hospoul.dk/forside/

#SammenforLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy