Westergaard: ”En stærkere og mere erfaren spiller er vendt retur”

Da De Kongeblå i søndags åbnede sæsonen med en 2-1-sejr over Nykøbing FC, var det med Magnus Westergaard i startopstillingen på midtbanen. Westergaard tilbragte sidste sæson på lån hos Hvidovre IF, og det var et givende lejeophold med værdifuld erfaring for den 23-årige Lyngby-midtbane.

Første runde i Nordic Bet Ligaen bød på en 2-1-sejr ude over Nykøbing FC, og det var med en midtbanetrio bestående af Marcel Rømer, Sanders Ngabo og Magnus Westergaard fra start. Netop Westergaard er også glad for præstationen og samarbejdet på midtbanen:

”Specielt første halvleg var rigtig god, og jeg husker ikke, at Nykøbing kommer frem til noget som helst. Vi havde godt styr på dem med vores høje pres, og vi har en god fornemmelse af hinanden på midtbanen, fordi vi kan noget forskelligt hver især. Der er en fin dynamik blandt midtbanespillerne i truppen, hvor alle bidrager med noget forskelligt på banen,” siger Westergaard, som i sidste sæson var på leje hos Hvidovre IF i Nordic Bet Ligaen – en erfaring der var vigtig for De Kongeblås nummer 22:

”Det var et rigtig godt ophold for mig både spillemæssigt og mentalt med fast spilletid plus tillid og ansvar fra trænere og spillere. Jeg er blevet mere sikker på, hvem jeg er som spiller, og hvad jeg kan bidrage med på holdet. Så det er en mere erfaren og styrket spiller, der er vendt retur, og jeg har lært mine egne evner bedre at kende,” forklarer han.

Nu venter næste runde i Nordic Bet Ligaen med udekampen mod Jammerbugt FC fredag aften kl. 19. Et opgør der, ligesom sejren over Nykøbing, vil byde på stor bolddominans i Lyngbys favør, tror Westergaard:

”Vi kommer højst sandsynligt til at have bolden meget og vil trykke på. Det bliver svært at bryde igennem et hold, der vil stå stærkt og formentlig lavt på banen, men det er jeg sikker på, vi nok skal lykkes med,” slutter midtbanemanden.

Magnus Westergaard præsenteres af WeWatches

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products