Kornvig solgt til Spezia Calcio ūüíô‚öĹ

Lyngby Boldklub har solgt den energiske midtbanespiller Emil Kornvig til den italienske Serie A-klub Spezia Calcio, og det er både med stolthed og vemod, at klubben sender ham afsted.

Talentchef Nicas Kjeldsen, der til daglig er en del af den sportslige ledelse, fortæller om salget af Emil Kornvig:
‚ÄĚP√• n√¶r af et kort smut til FC K√łbenhavn i ungdoms√•rene har Emil Kornvig v√¶ret her i klubben og er en rigtig Lyngby-dreng. Det er g√•et rigtigt st√¶rkt for ham, og da vi forl√¶ngede med ham i vinter, var det fordi, vi ikke var i tvivl om, at talentet kunne b√¶re, og han passede ind i strategien med at give vores egne drenge flere minutter,‚ÄĚ siger Nicas Kjeldsen, der forts√¶tter:
‚ÄĚN√•r Korn s√• alligevel allerede skal videre, er det nok lidt tidligere, end nogen af os havde set komme, men andre har nu ogs√• f√•et √łjnene op for de gode takter, han viste i for√•ret her i Lyngby og p√• ungdomslandsholdet.‚ÄĚ

Lyngby Boldklub blev pr√¶senteret for et tilbud p√• Emil Kornvig, som Nicas Kjeldsen fort√¶ller, var et seri√łst bud.
‚ÄĚVi blev i f√¶llesskab enige om, at det var en god chance at g√• efter for b√•de Lyngby og Korn. Vi kan kun takke ham for indsatsen i klubben, og vi √łnsker ham alt det bedste. Vi h√•ber ogs√•, at han en dag vender hjem igen. Uanset om det bliver som spiller, fan eller m√•ske medejer. Velkommen er han altid,‚ÄĚ smiler Nicas Kjeldsen.

21-årige Emil Kornvig ser frem til de nye udfordringer, men sender samtidig en varm tak til alle i og omkring klubben.

‚ÄĚJeg er selvf√łlgelig stolt over, at jeg allerede nu kan tage et s√• stort skridt, og det kan jeg takke mine holdkammerater og staben i Lyngby Boldklub for. Alle har de bidraget til den udvikling, jeg har v√¶ret i, siden jeg som U17-spiller kom tilbage til min hjerteklub og blev den spiller, jeg er,‚ÄĚ siger Emil Kornvig og understreger:
‚ÄĚJeg kommer til at savne alt det kendte og ikke mindst de kongebl√• fans, der har st√łttet os gennem tykt og tyndt. Jeg har haft mange gode √•r i Lyngby Boldklub, og jeg vil f√łlge klubben t√¶t. Af hele mit hjerte √łnsker jeg, at det lykkedes at vende tilbage til Superligaen, hvor Lyngby h√łrer til.‚ÄĚ

Kornvig bliver dermed den anden spiller, som Lyngby i dette vindue sender til Serie A, da Magnus Warming som bekendt tidligere blev solgt til Torino. Spezia fort√¶ller, at Emil Kornvig det f√łrste √•r af kontrakten lejes ud til S√łnderjyske i den danske Superliga.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier