100 ÅRS JUBILÆUMSKAMP MOD DBU’S OLDBOYS-LANDSHOLD

Fredag den 13. august slår Lyngby BK i samarbejde med Virum-Sorgenfri Boldklub dørene op for opgøret mellem DBU’s Oldboys-landshold og et all-star hold af spillere fra både VSB og Lyngby. Kampen spilles på VSB stadion på Kaplevej 46a Virum, og kampstart er klokken 18:30. Det hele sker i forbindelse med både Lyngbys og Virum-Sorgenfri BK’s 100-års jubilæum.

DBU’s Oldboys-landshold råder over en bred bruttotrup af tidligere A-landsholds- og Superligaspillere som f.eks. Jon Dahl Tomasson og Thomas Gravesen, så uanset hvordan truppen ser ud til kampstart, vil der være tale om et hold med mange stjerner. Lyngbys assistenttræner Mikkel Beckmann kommer til at være en del af trænerteamet for VSB/LBK’s tropper fra sidelinjen.

Foruden det store fodboldbrag vil der være underholdningsbane, Teqball-konkurrence, straffesparkskonkurrence, medaljestævne og andre sjove aktiviteter ved klubhuset i Virum.

Billet til kampen koster blot 50,-kr. uanset alder og købes via nedenstående link:

https://kluboffice.dbu.dk/DBU/Activity?id=209406&clubid=1313

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products