Optakt til træningskampen mod Fremad Amager

Lørdag venter den sidste træningskamp, før sæsonstarten i NordicBet Ligaen løber af stablen, når Fremad Amager kommer på besøg i Lyngby. Dermed bliver det altså sidste test for De Kongeblås nye cheftræner Freyr Alexandersson og resten af Lyngby-mandskabet, før der er point at spille om i NordicBet Ligaens første runde – for De Kongeblås vedkommende er det på udebane mod Nykøbing FC søndag den 25. juli.

Kampen mod Fremad Amager markerer så småt afslutningen på sæsonopstarten, som cheftræner Freyr Alexandersson har været ganske tilfreds med:

”Vi har trænet rigtig godt de sidste par uger. Vores spillere skal have stor ros for deres hårde arbejde og fokus til træning, og de møder vi har haft,” siger Lyngby-træneren, der samtidig gør det klart, hvad han gerne vil se fra De Kongeblå i den sidste test:

”Vi vil se de relationer, som vi har arbejdet med mellem forskellige positioner, komme til udtryk. Vi skal tage vores intensitet et niveau op, og så skal vi være skarpe på den sidste tredjedel. Jeg vil se power og en vilje til at udvikle os både som hold og som individuel spiller,” slutter Freyr Alexandersson.

Træningskampen mod Fremad Amager fløjtes i gang lørdag kl. 13.00 bag Lyngby Stadion.

Det er muligt at overvære kampen på behørig corona-afstand og indenfor de gældende restriktioner. Kampen streames også på Lyngby Boldklubs Youtube-kanal, hvis vejrguderne tillader det denne gang.

Truppen: 
Frederik Schram
Frederik Ibsen
Svenn Crone
Kristian Riis
Emil Nielsen
Petur Knudsen
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Kaastrup
Casper Dani Winther
Adam Sørensen
Kevin Tshiembe
Kasper Jørgensen
Magnus Westergaard
Pascal Gregor
Emil Kornvig
Frederik Gytkjær
Thor Høholt
Marcel Rømer
Sanders Ngabo
Lucas Hey

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy