Lyngby henter spéndende midtbanespiller 💙

Abdul Halik Hudu er ny mand hos Lyngby Boldklub, der har hentet den 21-Ärige midtbanespiller i den svenske topklub Hammarby. Hudu har underskrevet en 2-Ärig kontrakt med De KongeblÄ.

I gÄr vendte Andreas Bjelland hjem til Lyngby, og ogsÄ ugens sidste hverdag byder pÄ en transfernyhed. Lyngby Boldklub har vÊret en tur over Øresundsbroen og hentet spÊndende nyt til den centrale midtbane.

Den 21-Ärige Abdul Halik Hudu bliver sÄledes nyeste skud pÄ stammen af Lyngby-spillere, idet den unge ghaneser skifter Hammarby ud med Lundtoftevej. Talentchef Nicas Kjeldsen, der er en del af den sportslige ledelse, glÊder sig over tilgangen:

”Hudu er en rigtig spĂŠndende spiller med et stort potentiale, der passer rigtig godt ind i vores mĂ„de at spille pĂ„. Han er dynamisk, teknisk dygtig og kan spille bĂ„de 6’er og 8’er. Han passer godt ind i truppens sammensĂŠtning aktuelt, og det er en spiller, vi tror pĂ„, vi kan udvikle videre til nĂŠste niveau i vores miljĂž. SĂ„ vi er glade for, at det er lykkedes at lande Hudu,” fortĂŠller Nicas Kjeldsen, der fortsĂŠtter:

”Vi har taget nĂŠste step som klub, og for fĂžrste gang i to Ă„r rekrutteret en spiller med ikke-skandinavisk pas. Vi har som klub bygget pĂ„ i forhold til datascreening og scouting siden nytĂ„r, og det har vi bragt i spil i dette tilfĂŠlde. Det betyder ikke, at vores grundstamme og identitet er ĂŠndret, eller at vi gĂžr tingene markant anderledes i morgen. Vores base er fortsat dansk funderet og med talentudvikling som topprioritet, og med en tydelig vej ind pĂ„ fĂžrsteholdet. Men vi tager nogle steps fremad, hvis vi kan supplere med 1-2 talentfulde udlĂŠndinge i tillĂŠg til det, vi allerede gĂžr, og det er spĂŠndende for vores klub,” fortĂŠller Nicas Kjeldsen.

Hudu blev kort efter sin 18-Ärs fÞdselsdag hentet til svensk fodbold af Hammarby fra Inter Allies i hjemlandet Ghana. Siden har Hudu vÊret pÄ udlejning i IK Frej og Sundsvall, hvor det er blevet til 49 kampe.

Abdul Halik Hudu har skrevet til sommeren 2023.

MĂžd Hudu her:

Del pÄ facebook