Lyngby henter sp√¶ndende midtbanespiller ūüíô

Abdul Halik Hudu er ny mand hos Lyngby Boldklub, der har hentet den 21-årige midtbanespiller i den svenske topklub Hammarby. Hudu har underskrevet en 2-årig kontrakt med De Kongeblå.

I g√•r vendte Andreas Bjelland hjem til Lyngby, og ogs√• ugens sidste hverdag byder p√• en transfernyhed. Lyngby Boldklub har v√¶ret en tur over √ėresundsbroen og hentet sp√¶ndende nyt til den centrale midtbane.

Den 21-årige Abdul Halik Hudu bliver således nyeste skud på stammen af Lyngby-spillere, idet den unge ghaneser skifter Hammarby ud med Lundtoftevej. Talentchef Nicas Kjeldsen, der er en del af den sportslige ledelse, glæder sig over tilgangen:

‚ÄĚHudu er en rigtig sp√¶ndende spiller med et stort potentiale, der passer rigtig godt ind i vores m√•de at spille p√•. Han er dynamisk, teknisk dygtig og kan spille b√•de 6‚Äôer og 8‚Äôer. Han passer godt ind i truppens sammens√¶tning aktuelt, og det er en spiller, vi tror p√•, vi kan udvikle videre til n√¶ste niveau i vores milj√ł. S√• vi er glade for, at det er lykkedes at lande Hudu,‚ÄĚ fort√¶ller Nicas Kjeldsen, der forts√¶tter:

‚ÄĚVi har taget n√¶ste step som klub, og for f√łrste gang i to √•r rekrutteret en spiller med ikke-skandinavisk pas. Vi har som klub bygget p√• i forhold til datascreening og scouting siden nyt√•r, og det har vi bragt i spil i dette tilf√¶lde. Det betyder ikke, at vores grundstamme og identitet er √¶ndret, eller at vi g√łr tingene markant anderledes i morgen. Vores base er fortsat dansk funderet og med talentudvikling som topprioritet, og med en tydelig vej ind p√• f√łrsteholdet. Men vi tager nogle steps fremad, hvis vi kan supplere med 1-2 talentfulde udl√¶ndinge i till√¶g til det, vi allerede g√łr, og det er sp√¶ndende for vores klub,‚ÄĚ fort√¶ller Nicas Kjeldsen.

Hudu blev kort efter sin 18-√•rs f√łdselsdag hentet til svensk fodbold af Hammarby fra Inter Allies i hjemlandet Ghana. Siden har Hudu v√¶ret p√• udlejning i IK Frej og Sundsvall, hvor det er blevet til 49 kampe.

Abdul Halik Hudu har skrevet til sommeren 2023.

M√łd Hudu her:

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products