Lyngby henter spændende midtbanespiller 💙

Abdul Halik Hudu er ny mand hos Lyngby Boldklub, der har hentet den 21-ĂĽrige midtbanespiller i den svenske topklub Hammarby. Hudu har underskrevet en 2-ĂĽrig kontrakt med De KongeblĂĽ.

I gür vendte Andreas Bjelland hjem til Lyngby, og ogsü ugens sidste hverdag byder pü en transfernyhed. Lyngby Boldklub har vÌret en tur over Øresundsbroen og hentet spÌndende nyt til den centrale midtbane.

Den 21-ĂĽrige Abdul Halik Hudu bliver sĂĽledes nyeste skud pĂĽ stammen af Lyngby-spillere, idet den unge ghaneser skifter Hammarby ud med Lundtoftevej. Talentchef Nicas Kjeldsen, der er en del af den sportslige ledelse, glĂŚder sig over tilgangen:

”Hudu er en rigtig spændende spiller med et stort potentiale, der passer rigtig godt ind i vores måde at spille på. Han er dynamisk, teknisk dygtig og kan spille både 6’er og 8’er. Han passer godt ind i truppens sammensætning aktuelt, og det er en spiller, vi tror på, vi kan udvikle videre til næste niveau i vores miljø. Så vi er glade for, at det er lykkedes at lande Hudu,” fortæller Nicas Kjeldsen, der fortsætter:

”Vi har taget næste step som klub, og for første gang i to år rekrutteret en spiller med ikke-skandinavisk pas. Vi har som klub bygget på i forhold til datascreening og scouting siden nytår, og det har vi bragt i spil i dette tilfælde. Det betyder ikke, at vores grundstamme og identitet er ændret, eller at vi gør tingene markant anderledes i morgen. Vores base er fortsat dansk funderet og med talentudvikling som topprioritet, og med en tydelig vej ind på førsteholdet. Men vi tager nogle steps fremad, hvis vi kan supplere med 1-2 talentfulde udlændinge i tillæg til det, vi allerede gør, og det er spændende for vores klub,” fortæller Nicas Kjeldsen.

Hudu blev kort efter sin 18-ürs fødselsdag hentet til svensk fodbold af Hammarby fra Inter Allies i hjemlandet Ghana. Siden har Hudu vÌret pü udlejning i IK Frej og Sundsvall, hvor det er blevet til 49 kampe.

Abdul Halik Hudu har skrevet til sommeren 2023.

Mød Hudu her:

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vĂŚgs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores mĂĽlmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot prĂŚstation – sĂŚrligt i første halvleg.

LĂŚs mere Âť

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products