Lyngby henter spændende midtbanespiller 💙

Abdul Halik Hudu er ny mand hos Lyngby Boldklub, der har hentet den 21-ĂĽrige midtbanespiller i den svenske topklub Hammarby. Hudu har underskrevet en 2-ĂĽrig kontrakt med De KongeblĂĽ.

I gür vendte Andreas Bjelland hjem til Lyngby, og ogsü ugens sidste hverdag byder pü en transfernyhed. Lyngby Boldklub har vÌret en tur over Øresundsbroen og hentet spÌndende nyt til den centrale midtbane.

Den 21-ĂĽrige Abdul Halik Hudu bliver sĂĽledes nyeste skud pĂĽ stammen af Lyngby-spillere, idet den unge ghaneser skifter Hammarby ud med Lundtoftevej. Talentchef Nicas Kjeldsen, der er en del af den sportslige ledelse, glĂŚder sig over tilgangen:

”Hudu er en rigtig spændende spiller med et stort potentiale, der passer rigtig godt ind i vores måde at spille på. Han er dynamisk, teknisk dygtig og kan spille både 6’er og 8’er. Han passer godt ind i truppens sammensætning aktuelt, og det er en spiller, vi tror på, vi kan udvikle videre til næste niveau i vores miljø. Så vi er glade for, at det er lykkedes at lande Hudu,” fortæller Nicas Kjeldsen, der fortsætter:

”Vi har taget næste step som klub, og for første gang i to år rekrutteret en spiller med ikke-skandinavisk pas. Vi har som klub bygget på i forhold til datascreening og scouting siden nytår, og det har vi bragt i spil i dette tilfælde. Det betyder ikke, at vores grundstamme og identitet er ændret, eller at vi gør tingene markant anderledes i morgen. Vores base er fortsat dansk funderet og med talentudvikling som topprioritet, og med en tydelig vej ind på førsteholdet. Men vi tager nogle steps fremad, hvis vi kan supplere med 1-2 talentfulde udlændinge i tillæg til det, vi allerede gør, og det er spændende for vores klub,” fortæller Nicas Kjeldsen.

Hudu blev kort efter sin 18-ürs fødselsdag hentet til svensk fodbold af Hammarby fra Inter Allies i hjemlandet Ghana. Siden har Hudu vÌret pü udlejning i IK Frej og Sundsvall, hvor det er blevet til 49 kampe.

Abdul Halik Hudu har skrevet til sommeren 2023.

Mød Hudu her:

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning pĂĽ Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du fĂĽ unik mulighed for at smage pĂĽ mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

LĂŚs mere Âť

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME