LYNGBY SVANE APOTEK FORLÆNGER: “EN AKTIV DEL AF BYEN” 💙🤗

Det lokale apotek i Lyngby, Svane Apotek, forlĂŚnger et mere end 15 ĂĽr gammelt partnerskab, og apoteker Niels Kristensen var aldrig i tvivl om, at engagementet skulle fortsĂŚtte.

“Jeg synes, det er vigtigt at bakke op om den lokale klub og pĂĽ den mĂĽde vise, at vi er en aktiv del af byen. Derudover er det altid en super oplevelse at komme i loungen og pĂĽ stadion,” siger Niels Kristensen, der fortsĂŚtter:
“Det sidste ĂĽr har jo vĂŚret atypisk for os alle sammen pĂĽ grund af Covid-19, men jeg synes, at klubben har løst udfordringen godt, indenfor de rammer der var. Sportsligt har det jo ogsĂĽ vĂŚret noget af en rutchebanetur, men det har vi jo prøvet før, sĂĽ nu glĂŚder vi os til at komme “rigtig” pĂĽ stadion igen, forhĂĽbentlig til en masse sejre.”

Lyngby Svane Apotek er übent fra 6-24 alle ürets dage, og de stür klar med rüd og vejledning, uanset om det drejer sig om medicin, solcreme eller vitaminer. Hvis du ikke har mulighed for komme ned til dem pü Lyngby Hovedgade 27, kan du møde dem og handle pü APOTEKEREN.DK

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning pĂĽ Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du fĂĽ unik mulighed for at smage pĂĽ mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

LĂŚs mere Âť

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME