LYNGBY SVANE APOTEK FORLÆNGER: “EN AKTIV DEL AF BYEN” 💙🤗

Det lokale apotek i Lyngby, Svane Apotek, forlænger et mere end 15 år gammelt partnerskab, og apoteker Niels Kristensen var aldrig i tvivl om, at engagementet skulle fortsætte.

“Jeg synes, det er vigtigt at bakke op om den lokale klub og pĂĄ den mĂĄde vise, at vi er en aktiv del af byen. Derudover er det altid en super oplevelse at komme i loungen og pĂĄ stadion,” siger Niels Kristensen, der fortsætter:
“Det sidste ĂĄr har jo været atypisk for os alle sammen pĂĄ grund af Covid-19, men jeg synes, at klubben har løst udfordringen godt, indenfor de rammer der var. Sportsligt har det jo ogsĂĄ været noget af en rutchebanetur, men det har vi jo prøvet før, sĂĄ nu glæder vi os til at komme “rigtig” pĂĄ stadion igen, forhĂĄbentlig til en masse sejre.”

Lyngby Svane Apotek er åbent fra 6-24 alle årets dage, og de står klar med råd og vejledning, uanset om det drejer sig om medicin, solcreme eller vitaminer. Hvis du ikke har mulighed for komme ned til dem på Lyngby Hovedgade 27, kan du møde dem og handle på APOTEKEREN.DK

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop